Tilbakeblikk del 1

  31.10.2010  13:38     Dagbok

Da har jeg gått igjennom de 4 første månedene med blogging, og jeg har tenkt tilbake på alle minnene.

Den 20. oktober 2009 ble Lightangel.blogg.no opprettet. Planen med det hele var en moteblogg basert på kjendisers antrekk, og google bilder! Jeg ser tilbake med skrekk på hva jeg skrev om de første ukene for 1 år siden.

Alt fra Lilly Allens sitt "dristige antrekk", til Serena Van Der Woodsen sitt hår. Stella MCcartney var det store idolet innen mote.


I November begynte jeg å skjønne at google blogging ikke var tingen for normen, og startet å legge ut picasa redigerte bilder, med vannmerke. Og skrive om min utrolig spennede hverdag. Hovedtemaet som gikk igjen i så og si hvert innlegg, var snøen som hadde kommet.

Så den 18. dro jeg og min familie en uke til Egypt. Og når jeg kom hjem hadde jeg masse bilder å legge ut fra tuen.Desember startet med lite blogging, og det som var, er så ubetydelig at jeg ikke en gang gidder å legge ut bilder fra det. Men jeg fikk min første jobb, og gikk dør til dør hver søndag i 6 måneder.


Så kom julen, og jeg gikk rundt i stua og tok bile av alt som het juledekorasjoner.

så ble det 2010 og jeg startet året med å kjøpe nye vintersko...


Bloggen fikk smake godt på ordet outfit, litt for godt faktisk. Jeg blir rød i kinnene når jeg tenker på at noen faktisk kan ha sett disse bildene!

Og så på slutten av måneden kom den etterlengtede dagen da jeg ble tenåring!
Og for pengene jeg fikk kjøpe jeg min kjære mr. HP..Så ble det den kaldeste måneden dette året, februar. Jeg husker en gradestokk som gikk langt under 15- grader! Jeg brukte stor sett all min tid inne, og jobbet med bloggen. Det var vel rundt denne tiden at min store kjærlighet for design kom frem. Jeg surret litt med forsjellige koder, og fikk til det første fine designet her på bloggen.


Så skulle jeg feire 13års dagen min, som ingen andre. Jeg leide et festlokale, og ba inn hele klassen min pluss noen til. Det var den beste bursdagen noen gang, og jeg ser tilbake på den tiden med savn.
Jeg fant også ut av norges daglivarebutikker solgte drømmen av kaffe, og sammen med Freia, Vampire diaries, og kulden fikk bloggen høre mye om dette.


Så kom de to ukene med vitersport, gledeshyl og Petter Nortugh. Hele Norge satt klistret til sjermen under hans, og Marits utrolige spurter mot OL-gull!


Bloggen fikk selvfølgelig merke det, og dette er bare et av mange bildet jeg postet av våre idrettshelter.

 

Del 2, og 3 kommer snart!

(0) Skriv en kommentar

Write a comment on "Tilbakeblikk del 1"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: