sterk for andre, svak alene

  25.11.2010  20:34     Tekster

Våkn opp kjære medmennesker. Det er på tide å skjære av det tykke laget av alle overfladiske holdninger du måtte ha. Livet er ikke en dans på roser, heller en evig vals på varme glør. Når du blir løftet, brenner du deg ikke, men det er alltid noen som løfter deg opp. Din lykke er resultatet av en annens handling. Når dagen din er lys og munter, er en annens mørk og full av sorg.

 

Hvorfor tro at et liv er perfekt? Denne dansen er ikke et evig løft, dine bein må treffe glørne før eller senere.

 

Du vil bli brent.

 

Noen danser en dans med mer løft enn andre, noen gjør ingen. Så gjør dine tanker sterke, vit at det alltid er noen som tråkker på større glør enn deg. Selv når alt ser mørkt ut, vil jeg smile, for jeg vet at det kanskje vil hjelpe andre.

 

Mitt ønske er å bli husket for den som er sterk for andre, selv om gråten sitter i halsen.

 

Så finn frem kniven og skjær av dere alle overfladiske tanker. Det finnes alltid noen som sliter mer, og alltid noen som trenger din støtte. Alle fortjener et liv her på jorden med flest lykkelige øyeblikk. Minner som får en til å smile bare ved tanken. Latter som triller ut av ens munn uten en spesiell grunn. Jeg ser det som alle menneskers oppgave og skape flest mulig øyeblikk som kan utløse dette. Ingen fortjener et liv i sorg og elendighet. Men for all del, ikke vær supermann.

 


//weheartit

 

(5) Skriv en kommentar
Postet av: Karianne Lopez

Det er veldig fort gjort å putte på den masken når man går ut døren. Særlig hvis man har det tøft. Men, det er nesten like vanskelig å ikke være sterk, hvis man har mye man vil skjule. Enig med deg, man må bare skjære igjennom og tørre å vise hvem man er. Man trenger ikke alltid være supermann :)

25.11.2010 @ 21:38
Postet av: Anna

Blir bare helt hekta av måten du skriver på, Tora .. akkurat som om du kunne lese tankene mine, du får bare sagt følelser på en måte ingen andre kan, DU er bare helt fantastisk. Syns det er utrolig flott at du tar opp et slikt tema, for verden er ikke rettferdig, uansett hvor man ser seg rundt i verden, så er det alltid noen som har det vanskeligere enn deg selv. Den teksten bare traff meg skikkelig. http://amaliemonica.blogg.no/ , jeg anbefaler deg å lese denne bloggen, den er tåredryppende med det første... men da jeg leste det, fikk jeg meg en skikkelig tankevekker. Jeg snakker med vedkommende det handler om, nesten hver dag, så jeg vet hvor jævlig h*n har det (unnskyld ordbruket) Kunne ønske verden bare var mer rettferdig enn den er..

Stå på og blogg! du burde bli forfatter eller noe :)

28.11.2010 @ 16:57
Postet av: Tora

Anna: Du aner ikke hvor mye det betyr for meg at du sier det! Tusen tusen takk <3

Ja, verden er urettferdig. Det er veldig lett for oss som vokser opp i norge og ignorere det, late som om krig ikke egentlig eksisterer.

Jeg skal helt klart lese den bloggen!

28.11.2010 @ 18:54
URL: http://lightangel.blogg.no/
Postet av: Liss-marie

Så fiin blogg du har, vil du se på min ? :)

Postet av:

Det var utrolig bra skrevet, tror ikke det kunne kommet ut bedre fra noen annen. Utrolig ossen du fikk det ut, det var vekkende, ditt smil forandrer hele dagen, det er sant! <3 Er så utrolig glad i deg, og den du er <3

Btw:

Tora skal bli forfatter Anna,, du skulle lest DEN norsk stilen,, trollbundet!,,

01.12.2010 @ 17:48

Write a comment on "sterk for andre, svak alene"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: