No regrets

  26.12.2010  15:30     Tekster

Jeg vil ikke se meg selv i speilet som 80-åring, og tenke hva det kunne ha vært. Jeg skal leve et liv i øyeblikk, dag for dag. Hvis jeg skal angre på noe, blir det hvor mye unødvendig jeg har brukt penger på.

 

Jeg skal gå med krummet rygg fordi jeg tok et par for mange turer på en kamel i Egypt. Tærne skal være rue etter myke sandkorn fra hvite strender. Svømming med delfiner skal gjøre det blonde håret mitt tynt.

 

Jeg vil ikke tenke at de rynkene kom fort, helt ut av ingenting.

 

Jeg skal være dårlig til fots fordi jeg gikk langs den kinesiske mur. Hjerte skal mangle en bit fordi jeg lot den ligge igjen hos de stakkars menneskene i Afrika. Øynene mine skal være fylt med visdom fordi de har sett hver jævla krik og krok av verden. Magen skal være mett fordi jeg fant verdens mat å fylle den med. Fingrene mine skal være numne som følger av for mange leste bøker. I skapet skal det henge et fargesprakende kostyme som jeg brukte i Rio. Jeg skal være blakk fordi jeg var et par uker for lenge i New York. Rynkene i ansiktet skal vinden lage når jeg hopper i fallskjerm over New Zealand.  Nesen min skal huske lukten av krig og elendighet i østen. Og i ørene mine skal latteren til barnebarn runge som kirkeklokker hver søndag. Jeg skal forevige hvert av disse minnene i pixler, og  vise de til verden.

 
(3) Skriv en kommentar
Postet av: <3 tinaemilie

fint skrevet tora <3

26.12.2010 @ 15:34
URL: http://xtinaep.blogg.no
Postet av: jeanettejentadii!

og jeg skal være med deg!<3!se hele verden sammen å ri inn i soloppgangen!<333 gla i deg!<33 misunner deg sykt! du er også sykt flink til å skrive!<333

26.12.2010 @ 15:53
Postet av: Therese

HVOR FÅR DU ALT FRA ? Utrolig bra skrevet! <3

26.12.2010 @ 18:20
URL: http://xpinkapple.blogg.no

Write a comment on "No regrets"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: