oppskrift på lykke

  27.12.2010  13:54     Thailand 2010

Hei, dere. Hvorfor starter jeg egentlig aldri innleggene mine med et hei? Det virker jo litt mer personlig for den som leser det da, gjør det ikke det? Tror jeg skal begynne med det fra nå av. Så, HEI!

 

Jeg har faktisk begynt å få en anelse farge på kroppen nå, men bare en anelse. Har heldigvis to uker til å jobbe med farge på. Vi dro en tur på stranden idag også., og jeg fikk endelig kjørt vannscooter! Noe av det morsomste jeg har vært med på, noen gang. Blir nok et par turer til på den, ja.

 

 

Ellers har de flere massasje "boder" nede på stranden, og både i går og i dag fikk jeg oljemassasje i 1 time. Veldig behagelig, veldig vondt. Jeg er så stiv at thaidamene lo av meg, det er ikke snakk om at jeg kan ta i bakken med strake bein! Vet du hva, jeg er ikke slangmenneske heller..

 


Hva har du gjort i dag?

(1) Skriv en kommentar
Postet av: jeanettejentadii!

bare en anelse brun!:O du er jo syk!:P<33kuult at du har kjørt vannskooter da!<3<3<3gla i deg!<<3<3<3venter på mer info om stedet der dere er jeg...:P!<<3<3så utrolig fint ut der!<3<3<3 det var veldig mange fine bilder av deg!<3<3<3savner deg og er gla i deg!<3<3<3<3<3

27.12.2010 @ 21:08

Write a comment on "oppskrift på lykke"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: