Kvalitet foran kvantitet

  26.02.2011  12:29     Dagbok

Jeg henger meg på bølgen av diskusjoner om orgenaliteten på norske blogger. For mye av det som har blitt sagt om dette, er jeg så utrolig enig i! Innlegget fra Helene var vel, som jeg har fortstått, det som satte tanken i hodet på de fleste. Det hun skriver i korte trekk er hvor utrolig lei hun er av fotobloggene som aldri kommer på en eneste idee selv, men tar all ære.

 

10-12 åringer som har fått seg kamra, og nå publiserer alt mulig og kaller det for fotoblogg. Folk som tar med trær inn, slik som Supermarie gjorde, og later som om de fant på det helt selv. Bruker kopier og lim inn for å skrive innlegg. Selv har jeg opplevde at noen har latet som om mine ord er skrevet av dem.

 

En blogg er noe jeg leser for å hente inspirasjon, lese gode tekster og se på noe som er bra. Et godt produkt blir ikke laget på noen minutter, men det krever tankegang og et preg av orgenalitet. Ting som har blitt gjort før, er somregel også blitt gjort beste den første gangen. Da vil vi som leser dette gjerne søke etter orginalen.

 

Hva er din mening om dette?

(3) Skriv en kommentar
Postet av: Anniken

Jeg er helt enig med deg i det du skriver :)

26.02.2011 @ 14:20
URL: http://fotballsnuppa.blogg.no
Postet av: tina-emilie

helt enig! bra skrevet babe <3

26.02.2011 @ 16:05
URL: http://xtinaep.blogg.no
Postet av: Malin

Er på en måte enig med deg. Er enig med tanke på opphavsrett og kopiering fra andre blogger, men at en 12åring kjøper seg kamera og kaller bloggen sin for en fotoblogg skader da ingen? Ingenting er bedre enn at et menneske selv er fornøyd med kameraet og bildene sine :) Om det plager andre er det jo bare å ikke lese akkurat de bloggene. Btw, Originalitet* og kamera*

26.02.2011 @ 18:53
URL: http://www.mafs.blogg.no

Write a comment on "Kvalitet foran kvantitet"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: