"Lars Tangen gjør Norge til republikk"

  16.03.2011  18:07     Tekster

 

Vil jeg være en del av Norges fjortis-elite? Spørsmålet stiller jeg meg hver dag. Blogging er nå blitt fornavnet på landets pusekatter. De legger ut bilder på facebook med puppekløft og værhår, mens de holder mobilen foran speilet, og poserer med trutmunn. De legger om det norske språk mer for hver dag som går: likzzzom, azza, lol, omg, omfg, fml og alle andre mulige forkortelser. Brunkrem brukes i stor grad i ansiktet, og på leppene, men de glemmer helt bort halsen. De dør av absolutt alt. Og sist men ikke minst, de blogger.
Alle vet vel at en riktig fortis alltid har en blogg i reinbuens farger. I stenden for x antall kommentarer, står det x antall puser eller søtinger. De blir gjerne omtalt som "rosabloggerne", og det siste jeg vil er å komme under den kategorien, som jeg i full fart er på vei mot.
Gamle damer sitter i sine gyngestoler med strikketøyet i hendene og snakker om "dagens ungdom", og om hvordan ting var "før i tiden". Da tranen faktisk smakte fisk, og krone-isen kostet 1 krone. For mine kjære normen, hva kommer til å skje med fedrelandet når vår generasjon blir satt til å styre? Se for dere et land der Heidi Alexandra er ordfører i hovedstaden, og maler rådhuset rosa. Lars Tangen er president, og legger inne 1 time i skoledagen til solarium for Norsk ungdom. Der Fotballfrue er landslagstrener, og Ulrikke Lund skriver kostholds-bøker "hvordan gå en dag uten mat".
Hvordan kommer denne verdenen til å se ut når jeg er blitt pensjonist. Hva kommer jeg til å si når jeg snakker om "før i tiden" på gamlehjemmet i 2081?
Skal jeg slutte å blogge, slette hele greia og late som den aldri eksisterte? Eller skal jeg prøve å motbevise alle 30-åringer som mener at alle under 15 som blogger er "rosabloggere"? Er det i det hele tatt et poeng, eller er jeg også en del av disse fjortisene som skriver om sin hverdag? Hvordan virker jeg ut i fra bloggen min? er vel spørsmålet jeg prøver å stille.
Repost av enda et innlegg fra i sommer. Etter tre episoder med den nye paradis sesongen, føler jeg at vår generasjon er på dypt vann! Fysøren, har aldri sett en så stor samling av lite intlegente mennersker før! Skremmende.

 

(5) Skriv en kommentar
Postet av: Sandra Gluchowska

WOW! Det du skrev er jeg HELT enig i, virkelig! <3

Kjempe bra skrevet jenta mi!!

16.03.2011 @ 18:19
URL: http://www.gluchowska.blogg.no/
Postet av: Anniken

Jaa, det er sant det du skriver. Enig med deg ! <3

16.03.2011 @ 18:46
URL: http://fotballsnuppa.blogg.no
Postet av: s

det er jo bare ungdomstiden da, man blir jo mer voksen. men ikke at jeg er sånn altså.

men du virker ikke som "rosablogger" synes jeg. absolutt ikke. :)) fortsett du!

16.03.2011 @ 19:44
URL: http://aasiv.blogg.no
Postet av: Rebecka H. Skilbred

Haha, veldig bra.

Du er absolutt ikke en rosablogger, don't worry!

16.03.2011 @ 21:51
URL: http://rebeckahs.blogg.no
Postet av: S -

rather linniiie materiale det heeer! du er RÅ tora.. haha

18.03.2011 @ 17:32

Write a comment on ""Lars Tangen gjør Norge til republikk""

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: