"Er du lam fra beina og ned, kan du bli med Lars Monsen på tur. Er du lam fra halsen og opp, meld deg på paradise"

  17.03.2011  20:39     Dagbok

"Er du lam fra beina og ned, kan du bli med Lars Monsen på tur. Er du lam fra halsen og opp, meld deg på paradise"

 

Ahh, yndlingssitat i disse tider. Det virker som om alle sosiale medier dreier seg om dette ene, simple tv-programmet som vi kan kalle underholdning for unga. De drikker, har sex og driter seg loddrett ut på Norsk tv, og vi ser på det. Noen tar alt ytterst alvorlig, andre (som meg) ler på seg en six-pac hver gang noen åpner munnen.

 

For det er vel ikke å komme unna at disse menneskene er over gjennomsnittelig dumme. Det finnes kanskje individer som har litt vett i hode, men idiotene er helt klart i flertall. Av og til får man lyst til å rive dem ut av tv-skjermen og spørre om det er noen hjemme..

 

Men dere, disse menneskene fungerer helt klart normalt i samfunnet, det er ikke det jeg sier. Bare at for å melde seg på en slik reality serie, må man mangle noe vesentlig der oppe. Jeg har nå halvveis sovet, halvveis ledd meg igjennom alle denne sesongens episoder for å kunne skrive dette innlegget, og jeg står for hvert eneste ord.

 

Favorittsitat:

"Men så bærre ikk dem, skjønte ingen ting jeg? Sa Heidi på sin Fredrikstad-Halden-Moss dialekt, og virket som et null.

 

Det finnes underholdning i program som dette, for all del. Men kan disse menneskene forvente og bli tatt på alvor de neste 5 årene? Se på Petter Pilgaard, ok dårlig eksempel, han er jo bare sånn. Men hovedsakelig kommer disse menneskene til å bli ledd av i lang tid. Fortjent mener nå jeg, da de blottlegger alle sine feil, og hele seg selv på Norsk Tv klokka 21:30 fire dager i uken.

 

 
 

(6) Skriv en kommentar
Postet av: Jannike og Cecilie

Paradise Hotel er det teiteste programmet som er blitt laget, synes jeg! Latterlig serie :-) Mye koseligere å da se på Lars Monsen som hjelper de med handikap på en lang tur gjennom akk slags vær!:)

-Jannike

17.03.2011 @ 20:50
URL: http://jannikeogcecilie.blogg.no/
Postet av: Hope for Japan

kunne ikke vært mer enig..

17.03.2011 @ 21:33
URL: http://frozenmomento.blogg.no/
Postet av: Stine

la nå de hjernedøde folka få gjøre akkurat sånn som de vil ;) ikke ditt liv som blir helt fucka opp.

17.03.2011 @ 21:57
Postet av: I have dreams

er utrolig enig i denne teksten. jeg har ikke TV takk og pris så jeg slipper å se slike programmer eller reklame på slike programmer. hvis jeg vil se noe kan jeg alltids finne det på nett.

men altså, for meg ser ikke disse menneske noe spesielt spennende eller attraktive ut, jeg er så lei dette med å vise mest mulig hud, og at alle på toppen av det hele presterer å se like ut, jeg ser praktisk talt ikke forskjell på dem, kanskje jeg trenger nye briller.

veldig godt skrevet

17.03.2011 @ 21:57
URL: http://ihavedreams.blogg.no
Postet av: Linn

sier meg enig der!

17.03.2011 @ 21:59
URL: http://www.sonyvaio.blogg.no
Postet av: drthe

Ja - MEN så må du huske på at TV3 klipper mye av det deltakerne sier og kan lage helt usammenhengende teite setninger som ikke gir noe poeng i det hele tatt, det er ikke sikkert at alt det de sier har den sammenhengen i det hele tatt. Så du skal ikke tro på alt du ser før du uttaler deg så alt for mye om det.

18.03.2011 @ 01:03
URL: http://drthe.blogg.no

Write a comment on ""Er du lam fra beina og ned, kan du bli med Lars Monsen på tur. Er du lam fra halsen og opp, meld deg på paradise""

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: