Joa, dette er livet

  31.05.2011  14:20     Dagbok

I går skulle jeg være flink jente å øve til mattetentamen, jeg. Men etter to timer hjemme fant jeg ut at alt jeg hadde utrettet var kommentarer på facebook, og lesing av blogger. Matten hadde jeg ikke tenkt på en gang. Så for å redde karakteren min, flyktet jeg bort til farmor. iPhonen lå igjen hjemme, alt jeg hadde var matten. Og tror dere ikke jeg fikk gjort masse også? Haha, jeg måtte faktisk flykte fra internett for å få gjort noe. 

 

Det er utrolig hvordan dagens samfunn har blitt egentlig. Jeg tror neppe mor og far haddde samme problem når de var unge og skolelei. Men nå er jeg ihvertfall ferdig med tentamene mine, så nå kan jeg sitte på face så mye jeg vil! Eller ikkeee....

(3) Skriv en kommentar
Postet av: ChadBird

Har samme problem. Når jeg virkelig MÅ jobbe logger jeg meg ut av chatten på face og hjelper ikke det så skrur jeg av pcn og går å setter meg i et annet rom. Det pleier å funke; sånn avogtil hvertfall x)

I dag er det full øving til matteeksamen, så nå skal jeg snaaart skru av pcn for en stund. Snart!

31.05.2011 @ 15:00
URL: http://chadbird.bloggr.no
Postet av: Marthe Kristin

Kjenner meg igjen der. I går brukte jeg 3 timer på å manne meg opp til å åpne bøker (:

31.05.2011 @ 17:35
URL: http://kuaozzy.blogg.no
Postet av: Marte Johansen

sånn var det med meg rett før jeg hadde eksamen i fjor, måtte rett og seltt dra en plass hvor det ikke var internett - for å klare å konsentere meg. Ha ha, er litt skummelt å tenke på hvor avhengig man blir.

31.05.2011 @ 17:42
URL: http://martejj.blogg.no

Write a comment on "Joa, dette er livet"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: