Tp

  28.02.2012  21:47     Dagbok

Therese har hatt det utrolig morsomt med å gå gjennom HELE arkivet mitt i kveld, og lagt linker på face. Her snakker vi 2009. Så har hun mobbet meg for det etterpå. Så nå vurderer jeg selvmord. neida. joda. 

 Dette er forresten Therese Pedsersen. Hun er 14, men liker å si at hun er 15 for da virker hun større. Hun liker også å tro at hun er smelfeit, og at hun burde gå ned i vekt. Og tro meg dere, DET BURDE HUN. Bare se på de beina. huff, og æsj. Ellers så er Therese fjortiss to the max, men vi pleier ikke å si det til henne, for hun blir for såret, og det ender ikke bra for noen. kuttkutt. Therese hooker nye gutter hver uke, men slår hvis noen sier hun er player. Så ikke bruk det ordet rundt henne, da kan du ende opp med et blått øye. Ellers så er hun å finne på nærmeste Mcdonalds, med en burger i hånda og fett rendene nedover hele henne. 

 

Therese har et snitt på 1.3, og hun er fornøyd med det. Siden vi støtter henne i hennes vanskelige tid, lurer vi henne også til å tro at det er dødsbra. Og btw, hun er SINGEL. 

 

Mer bilder av frøkna kommer. 

 

 

(1) Skriv en kommentar
Postet av: Therese Pedersen

AHAHHAHA; FYFAEN!

28.02.2012 @ 22:42
URL: http://tereseped.blogg.no

Write a comment on "Tp"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: