Update 3.1

  18.04.2012  11:31     Dagbok

 Har vi byttet design blogg.no? Det har ikke jeg fått med meg.

 

Jeg føler meg dårlig som har gitt dere tomme tekster med ord som sier lite. Det har heller ikke vært så mange av dem at det gjør noe. Så nå tenkte jeg å gi dere en update uten bilder. Jeg har ikke noe å ta bilder av for tiden. 

 

Jeg fikk en kommentar med et spørsmål om jeg er psykisk eller fysisk syk. Svaret er vel begge. Jeg var/ er i utgangspunktet fyskisk syk pga. magen min som gjorde/ gjør vondt på nivå med å bli most av en elefant. Tenk dere det a. En elefant. Så kom den psykiske sykheten etterpå, sammen med leger som ikke trodde/ tror, venner som ikke viste/ vet og elefanter som ikke ville/ vil gi seg med å trampe. Og det er ikke sånn at alt dette tar en pause om natta så jeg kan få en god natt søvn akkurat.

 

Så sannheten er at jeg er sliten. Jeg blir sliten av å late som jeg ikke er sliten. Jeg blir sliten av å forklare hva som er galt. Jeg blir sliten av å prøve å overbevise alle om at det som er så utrolig reelt for meg, faktisk finnes. Derfor kan jeg godt være psykisk syk. Men det er jo for helvette noe som er galt. Noe mer enn oppi hodet mitt. Leger altså. Skjønner ingen ting. 

 

 

 

 

(1) Skriv en kommentar
Postet av: Therese Pedersen

VAR ELEFANTEN STOR?

18.04.2012 @ 22:40

Write a comment on "Update 3.1"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: