hva søren driver jeg med egentlig

  24.06.2012  12:00     Dagbok

Hei. Dette er meg. 

 

Hva driver du med? Hvorfor gjør du sånn der? Hva er greia med at båten neste velter? Du bare sitter jo der jo.


Jeg seiler. Fordi det er kult. Den gjør ikke det, slapp av, det er meg som ikke gidder å henge. SITTER DER?!??!I helgen er det nm i det greiene der, i moss faktisk. Og her er jo selvfølgelig jeg!! Men tror dere jeg seiler? nei. Hvorfor? syk. Igjen? IGJEN. 

 

Jenta har fått influensa eller hva faen jeg skal kalle det. Burde ikke vært lov. Jeg fortjener premie for mest syke og sippende personen noen gang. Når jeg er syk, vet alle at jeg er syk. I går satt jeg å skrev til sånn 20 personer hvor utrolig kjipt jeg hadde det. Stakkars venner. De fortjener en premie for å holde ut med meg de å.

 

Resten av de jeg sosialiserer meg med her nede (venner) er ute på sjøen og dør i dette øyeblikket. Blåser som bare det.  Er kanskje ikke så altfor dumt at jeg ikke er der sånn akkurat nå, egentlig. Men for all del. Gjør meg gjerne frisk igjen da, gud, buddah, allah eller kongen. Jeg vil også dø av for mye vind, og for store bølger. Men det ser ut til at det blir overdose av CuraMed mens jeg leser om hvor fett det er på Hove. 

 

Snakkes. 

 

 

(1) Skriv en kommentar
Postet av: Annika og Sarah

god bedring :))

24.06.2012 @ 12:56
URL: http://annikaogsarah.blogg.no

Write a comment on "hva søren driver jeg med egentlig"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: