skinnydipp'n

  20.07.2012  00:14     Dagbok

1. Dette er Therese. Hun er min biff/ bff. 

 

2. Sande er nabokommunen til her jeg bor. Vi liker egentlig ikke sande. (neida, joda.)


3. Dette blir et langt innlegg. 

 

YOBLOGGÆN

 

Tirsdagen startet sånn her:  

Fine jenter som badet på fjordparken vår i regnet. Det viser seg vist at vi ALDRI skal få sol en hel dag. Sommer i norge ass. 

 

Så gikk jeg hjem alene (lana del ray<3) og en smule deprimert over regnet, for å sette meg å se min 10. film på 3 uker. Men så bare, VI STIKKER PÅ BÅTEN Å SOVER DER DAA!!!

 
Så gjorde vi det, klokka 23 om kvelden. SPONTANTUR AZZ!!! Og siden det var så forbanna spontant, så ble det pølser til omtrent alle måltider. Nei, det har ikke noe med at jeg bare kan lage pølser og grandis. 
Det ble til en utrolig bra kveld/ natt/ morra ihvertfall. Har ikke noe bilder av det, men alle bare YOLO også bada vi i 2 timer. (seoverskrift)

 

Også ble det lyst da, selv om ingen ville at det skulle bli det. Også kom Magnus (alle burde vite hvem han er nå. Mest omtalte personen her inne) og vekte oss alt for tidlig. Men det gikk fint, siden han lagde frokost.

 

Alle bare, wiii, nå slipper vi å være redde for å bli matforgifta av tora.

 

 

the gang liksom. 

 

 

2. Sande er nabokommunen til her jeg bor. Vi liker egentlig ikke sande. (neida, joda.)


 
 

Vi (therese og jeg) fant ut at Sande ikke er så galt likevel. Etter å ha vært der i en dag. Det var liksom litt sånn, sommerfeeling. Bare se da. 

 De er mine beste. (+jean) Så ikke prøv dere en gang. Jeg biter. 

 

Også dro magnus og de andre hjem for å gjøre noe jeg egentlig ikke gadd å bry meg med. Så med mangel på noe bedre å gjøre, begynte therese og jeg  å gå for å kjøpe is. Gå. I Sande. Alene. (hadde tatt traktorn hvis ikke den hadde stoppa assss)

 

 

Dette er sande. Består for det meste av jorder og sånt. Og barberhøvler. Fordi Therese trengte dem til et eller annet så kjøpte vi like godt 20 på prix. 

 

Så gkk vi da. Og gikk. Og gikk. helt til vi bare nei, nå gidder vi ikke mer. Så tok vi buss. Etter 5 minutter på bussen, som vi forresten betalte 15 kroner for, forbanna dyr buss, så endte vi i sentrum. Det er ihvertfall det folk kaller det. Vi fant ihverfall europris og en sykt kul bil! 

Ja.


Men siden vi bor på bondelandet, så går ikke bussene mer enn 1 gang i timen. Og vi nektet å GÅ tilbake igjen.  Så vi tok en buss etter 10 minutter i sentrum, og endte opp på.. holdderefast.. NORDE JALSBERG BRYGGE. Eller NJB som alle kule 99'ere kaller det på facebook. Der vi har båten altså. 

 

Så fant jeg ut at vi hadde glemt hele isen, og at jeg var forbanna sulten. Så det ble pølser. 

 

 

Så endte det vel egentlig opp med at vi dro for å kidnappe magnus, sånn at han kunne lage frokost til oss en gang til. Og det gikk etter planen det. + at han tok med seg gitar. Så det ble egentlig utrolig koselig den kvelden. Selv om jeg ikke fikk noe is. 

 

OGSÅ VAR DET DAGEN DER PÅ I DAG DA xD xD cider'n gikk bare rett ned. 
Dere som synes dette var interesangt kan egentlig bare gå å smøre dere en brødskive med gulost. For det var det ikke. Men når jeg skal sjekke tilbake i arkivet i november for å finne glede i livet mitt, er det kult å lese hvor dødsfett jeg hadde det på båttur uten å egentlig ha vært på båttur. 

 

Så snakkes da. Stikker forresten på sommerferie i 3 uker i morra med den samme skuta, så vi er ikke helt over enda. 

 

(4) Skriv en kommentar
Postet av: Therese Erdvik Pedersen

KUL BLOGG xDxDxDxD :PPPPPP

20.07.2012 @ 00:19
Postet av: Tora

Therese Erdvik Pedersen: du sier de fineste ting til meg, jeg fortjener det ikke!

20.07.2012 @ 00:34
URL: http://lightangel.blogg.no/
Postet av: Henning

Bare gled deg til du fyller 16.. Da må du betale dobbelt så mye for bussen.. YOYO lissom.! (you're only young once)

21.07.2012 @ 01:06
Postet av: Jean

Hadde hvert skuffa hvis du ikke hadde nevnt navnet mitt..

21.07.2012 @ 19:06

Write a comment on "skinnydipp'n"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: