Work for it

  30.07.2012  02:01     Dagbok

"Jeg løp en mil i mai 2011. Da jogget jeg for et helt år."

 

Nå skal jeg bli treningsblogger som bare spiser salat, drikker vann 24/7 og tar speilbilder i treningsbh hver dag. SUPEREXITED.

 


madelenelisella

 

Nei, jeg skal ikke det. Men bli flink til å trene, det skal jeg. Og så skal jeg prøve å holde et kosthold som er sunt for meg. I og med at jeg ikke har glutenallergi, (ja, wft.) men det hjelper meg og sykheten min å ikke spise hvetemel, skal jeg prøve så godt jeg kan å holde meg unna boller, brød, pizza, kjeks, pasta, og alt det andre superdigge med hvetemel. Jeg vil legge meg til gode treningsrutiner, (som jeg hadde før..), og få en kropp som jeg virkelig er fornøyd med. Jeg vil ikke trene 6 ganger i uka for å oppnå det, men legge meg til vaner som gjør at jeg gleder meg til å trene. For det er jo virkelig noe å glede seg til! Følelsen av å ha tatt et skritt i rikitg retning, uansett hvor lite det er. 

 

 

Nå vet jeg allerede at jeg er tynn. Det er ikke det som er poenget haters. Poenget er at trening er bra, FOR ALLE. Et sunt kosthold er heller ikke skadelig. Så i noen uker fremover har jeg bestemt meg for å være streng med meg selv. Så streng at jeg skal kjenne resulteter på kondisen, og se antydning til muslker. Jeg skal legge ut treningsprogramet mitt her, og FØLGE DET. Hvis jeg kommer over tips til lette frokoster/ lusj og sånt, (ph, hvem er det jeg lurer, jeg matforgifter alle jeg lager mat til, inkludert meg selv), og hvis jeg finner andre ting som skaper treningsmotivasjon, så skal jeg dele det her. Så når jeg kommer hjem fra båtferie (1 uke ++), så blir dette en klage - sutre - hverdag - trening - kostholds blogg. det blir kult nok. 

 


 

 

 

 

 

 

(5) Skriv en kommentar
Postet av: Juni

wææ, nå skremte du meg tora.

men sant nok. begynner å trene igjen jeg også nå! vi skulle bodd samme sted vettuu, kunne blitt DE treningsbuddisene !!

01.08.2012 @ 02:30
Postet av: Madelene Lisella

Dette ser jo kjempe bra ut! Fortsett med denne instillingen :)

sv: Jeg bruker et par Nike sko når jeg jogger/trener ja, men det er vell egentlig ikke noe serlig joggesko, de er vell mer laget til hverdagen. Så skal få meg noen skikkelige noen snart! :))

02.08.2012 @ 12:43
URL: http://lisella.blogg.no
Postet av: jean

du HAR fin kropp, din borskjemte drittunge

06.08.2012 @ 18:18
Postet av: Madelene Lisella

lenge siden du har blogget nå!

08.08.2012 @ 13:43
URL: http://lisella.blogg.no
Postet av: Dj Hælvizh

wæ, digg rumpe på det ene bildet as

08.08.2012 @ 19:11

Write a comment on "Work for it"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: