my name is tora, who the fuck are you

  08.08.2012  19:45     Dagbok

Dropper å si hei. det så mainstream.

 

Lever livet med vann, kortspill, trening og bøker. Jeg er som tatt ut av en serie om en tenåring med flink pike syndrom akkurat nå. Livet på båten har sånn innvirkning på meg. Jeg liker det egentlig. 

 

 

Ganske sikker på at jeg har sett Norges eneste pyramide.  

 

Den er plasert i Stavern, og er egentlig et museeum. Men vi sier det er en pyramide. Så mye kulere.

 

 

Her er meg på båttur. Tror ikke det har blitt tatt et neste bilde av meg uten solbriller hele sommern. Tror ikke det skal tas et heller. 

 

 

Og nå er sommern snart over. Jeg er fremdeles på båttur, så helt over er den ikke. Gleder meg masse til å komme hjem til vanlig do, et kleskap og OPPVASKMASKIN! Selv om jeg kommer til å savne dette båtlive som jeg er så glad i. Men siste uka kommer til å bli best. Alt skal skje sisteuka. En enslig liten uke av 52 som vi fremdeles har fri. Jeg vet ikke helt om skolen kommer til å ta knekken på meg igjen. Håper ikke det. Men det er et annet kapittel av denne syke, idiotiske bloggen. 
Treningen går forresten superbra! Er så gira at jeg løper litt lenger, og litt fortere for hver gang. Kommer et innlegg om det når jeg kommer hjem. Har lovet meg selv å bli blogger igjen til høsten. Bare å glede seg! 

(1) Skriv en kommentar
Postet av: Madelene Lisella

fine bilder

12.08.2012 @ 22:59
URL: http://lisella.blogg.no

Write a comment on "my name is tora, who the fuck are you"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: