"det hagler!!" -kødderueller

  25.10.2012  19:43     Dagbok

Først, se denne. 

 

Hørte på den flere ganger enn jeg kan telle på henda i stad. 

 

Jeg vet ikke helt hvem jeg sympatiserer mest med jeg, dem som finner det nødvendig å oppdatere statusen sin med "det snør!!", eller dem som har samme behove for å dele hvor mye de hater den typen statuser. Begge er jo helt likegyldige for om det faktisk snør eller ikke, det har bare med min egen irritasjon å gjøre. I akkurat dette tilfelle er det også ren løgn, for det snødde ikke i dag, det haglet. 

 

Som det sommerbarnet jeg er, gleder jeg meg ikke akkurat til snøen kommer heller. Så for min del kan det godt holde seg til hagel. 

 

Etter å ha sett min bestis sin "det snør" status på face, (hun var min bestis for 5 minuetter siden, må ta en alvorsprat med fjotten i morra) måtte jeg jo naturligvis sjekke om det var sant at det faktisk snødde. Og det gjorde det jo ikke. Det blåste bare så kraftig at huset (nesten) fløy avgårde, og det haglet. Det er jo ikke sånn at vi i 2012 kan sitte der og se på at det skjer noe helt naturlig ute, vi må jo ta bilde. Du skal heller ikke se bort i fra at det bildet av hagel havner blandt matrester og tommeloppfortrening bilder på instagram.  

Når vi er inne på instagram, så kan jeg jo benytte sjangsen til å dele @toraeidsmoen med dere. Bare å followe! Jeg lover jeg er kul der, og legger sjelden ut mat eller tommeloppfortrening bilder. (Den siste kommer muligens av at jeg nesten aldri trener.) Også har jeg min helt egene hashtag!! #norgeidagass heter den, og er bilder av steder som gjerne skulle vært i norge. Jeg ekke så fan av norske årstider jeg ser dere. Det er greit nok at dere høstelskende strikkagensermennesker liker fargene på trærne og alt det der, men det gjør ikke jeg. Derfor har jeg min egen hashtag. 

 

 

Forbanna høstvær. Detta våkner jeg opp til hver dag. Eller, det vil si at jeg hadde våkna opp til dette, hadde det ikke vært for at jeg ikke kan se en dritt når jeg står opp. Det er jo svartere enn håret til emorøykekjerringa som står utafor butikken om morran. hallapåræ

 

Så kan ikke dere vinterelskende snømennesker ta statusene deres om det nyligste snøfallet til et annet sted. Opprett et eget sosialt nettverk for deling av tanker om været eller noe. Jeg hadde helt klart laget meg konto der. Bare holdt det unna min facebook eller i det miste til et lavere antall statuser. Okei, da er vi enige. Takk. 

 

(NEI, jeg kan ikke holde meg unna face, twitter eller instagra for å slippe og bli irritert over sånt som detta. Det er ikke en god løsning på problemet. Dessuten har jeg samf. prøve og rle fremføring i morra, og da må jeg lese tweets og skrive dissa meningsløse blogginnleggene for å ha en unnskyldning til å slippe å øve.) 

 

 

(2) Skriv en kommentar
Postet av: Sandra Gluchowska

Du er best

25.10.2012 @ 21:33
URL: http://glsa.blogg.no/
Postet av: Amalie

tora, du er en gud

26.10.2012 @ 12:40

Write a comment on ""det hagler!!" -kødderueller"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: