Jada. Du er hore du å

  28.10.2012  22:42     Dagbok

FOR EN HELG. 

 

 

Neida. Her i bygda fester vi ikke. Vi går rundt i bunad og kjerner smør mens vi hører på Alexander Rybak. Og tror dere ikke at det var min tur til å ha  fjøsvakt også? Jooda. Så jeg har ikke fått så mye søvn for å si det sånn. Kuene maset høl i bygdehue mitt hele natta. 

 

Neida. Bare tull. Egentlig bruker vi ikke bunad. 

 
Jeg har jobbet dugnad da! Og det var overraskende koselig. Dugnadsånd i et ekte bygdefolk! Vi konkluderte med at det faktisk burde jobbes mer dugnad. Jeg oppdaget også at handywomen ikke akkurat er mellomnavnet mitt. Makan til ubrukelig menneske. Jeg dugde til å steke vafler da i det miste. 

 

Øynene mine har forresten for lengst detti ut og eksplodert av synet av alle stygge halloweenkostymer som har florert på nettet i helgen. Føler jeg har sett litt for mye av litt for mange folk. Hele verden er jo horer på halloween. Detta må ha vært en lite lønnsom helg å være prostituert. Det er jo ikke akkurat sånn at dere sparer på fyllebildene heller. Fylleinstagramme er minst like ille for oss som får det i feeden, og ikke er på fest. Nei. Nestehelg! Da burde followe meg på instagram for å si det sånn. 

 

Nei. Tommel ned for detta tullet. Jeg skal værra indianer. 

 

 

Over og ut. Horer over alt. 

 

(holyshit det er mangdag i morra. Hvor er logikken i at helga har 2 dager? den ekke der.) 

(2) Skriv en kommentar
Postet av: :)

hahah digger deg Tora!

29.10.2012 @ 22:03
Postet av: Tora

:): takk så mykje! men hvem er duu?

31.10.2012 @ 19:55
URL: http://lightangel.blogg.no/

Write a comment on "Jada. Du er hore du å"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: