Var det kaldt oppe i holmenkollåsen?

  31.10.2012  16:28     Dagbok

Her om dagen snødde det. Helt på ordentlig. Det vakke nok med at de bare snødde heller, det la seg og. Så nå har vi snø på bakken dere, ikke ikke bare på facebook.

Helt utrolig. Skulle ikke tro sånt gikk ann. 

 

Med snø kommer vinter, og med vinter kommer den forbanna irriternde og diskusjonskapende vinterjakkesituasjonen. År etter år. At det skal være så mye styr for en jakke er jo i bunn og grunn tragisk. I år er det parajumper, i fjor var det goose. Jeg skal ikke uttale meg om hva jeg synes om akkurat det der, fordi jeg antageligvis får halve norge på nakken uansett hva jeg skriver. Men jeg vil ihvertfall påpeke at de som hadde goose i fjor og har fått seg parajumper nå, kan holde kjeft om at det er kaldt. Jeg er av den oppfattning av at det ikke blir kaldt i jakke til 8000. Det burde ihvertfall ikke blir det. Kommer jo ann på hva blondi1, 2 og 3 går med under goosen sin da, bikini kan være kaldt i november.

 

Også har det seg sånn i Svelvikhølet da, at hvis noen presterer å kjøpe samme jakke som en annen har fra før av, blir det slakt. Og da snakker vi ikke om uskyldig griseslak for pølsenes del. Nei, full jenteslakt med påfølgende psykologiske problemer. Vinterjakkesituasjonens ironiske del i dette tilfelle er at halve norge lebber rundt i samme jakke, og med uggs på beina. Det er tydlivis greit om jakka er av en spesiell type, ser dere. Nei, kommer aldri til å skjønne meg på sånt.  

 

Fin parajumper. Var det kaldt oppe i holmenkollåsen i morres eller? 

 Også har vi den helt egene diskusjonen om pelsoppdrett, dyremisshandling og minkkåper til damer på 50+. Det skal jeg ihvertfall ikke uttale meg om. Er det noen man skal passe seg for her i verden, så er det mennesker som er selve dyrebeskyttelsen mot ekte pelsjakker. DET er en diskusjon jeg ikke vil inn i. (jeg veit ikke om min er ekte, og ikke bryr jeg meg heller) Det morsomme mitt oppi tragedien er de jentene som var dyrebeskyttelsen i fjor, og bruker goose i år. Jasså ja, blei det for kaldt i cubusjakka? 

 

Vinterjakkesituasjonen er til å le av. 

 

 

(4) Skriv en kommentar
Postet av: mie marie hovland

går på bloggen din også er TRE nye innlegg, stolt av deg!

31.10.2012 @ 19:49
Postet av: Tora

mie marie hovland: JEG Å. dette er fantastisk til å værra meg

31.10.2012 @ 19:55
URL: http://lightangel.blogg.no/
Postet av: Juni

Jeg digger deg, jente.

01.11.2012 @ 14:52
Postet av: Therese Erdvik Pedersen

HAHAHHA DET SISTE! SERRIØST! JEG ELSKER DEG! HAHHAHA

03.11.2012 @ 18:25

Write a comment on "Var det kaldt oppe i holmenkollåsen?"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: