god natt selvrespekt

  03.11.2012  02:10     Dagbok

Denne skoleuka oppsummert i et bilde. 

 Jeg vet ikke helt hvordan det er med dere, men ukene mine går fort. Jeg klarer ikke bestemme meg om det er en god til eller dårlig ting. Sånn rent på kort sikt er det en veldig god ting siden jeg får helg fortere, men det betyr også at 10.klasse i seg selv kommer til å gå fort. Jeg veit ikke om jeg vil at 10. klasse skal gå fort. Det er jo tross alt det dramatiske sisteåret som vi maser sånn om. Kanskje vi bare skal gå i 10. for alltid. Jeg liker dette året så altfor godt. 

 

<3 for en gjeng! 

 

Personlig får jeg alltid røde øyner på bilder, så har gitt opp å redigere det bort på alt. Orker ikke. Dessuten synes jeg rødt er en fin farge på meg. Det er forresten fra i dag. Halloweenpartheey. Eller kanskje jeg også skal kalle det (hore)halloween som alle andre folk uten selvrespekt. Det er tøft at dere tar den helt ut altså, jeg digger det. Men vi trenger da ikke kalle det horeween selv om dere går med puppaputenfor kjolen. (selvirionien er på topp). Noe av det jeg har sett bilde av er faktisk så stygt at det er en krenkelse mot horene, bare så det er sagt. 

 Ellers kan jeg ikke danse. Så mens alle andre shaker herfra til månen, løfter jeg taket. Og jeg tror ikke engang det ser normalt ut når jeg gjør det. Min største drøm er å kunne danse. 

 

10. er best, horeween er en dårlig spøk og jeg trenger dansetimer. god natt. 

(3) Skriv en kommentar
Postet av: Sandra Gluchowska

Hyggelig at jeg er med på bildet da.

03.11.2012 @ 20:32
URL: http://glsa.blogg.no
Postet av: Anniken

haha, jeg likte spessielt det øverste bildet, virkelig nydelige!! ❤

04.11.2012 @ 11:03
Postet av: Jean

vi er virkelige fine altså

06.11.2012 @ 17:13

Write a comment on "god natt selvrespekt"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: