Påkjørt drittunge

  10.11.2012  20:12     Dagbok

TIl vanlig vil jeg gå så langt som å si at jeg er relativt glad og fornøyd. Det tror jeg de som møter meg til daglig (venner) også mener (spørs egentlig hvem du spør). Jeg gjør sånne ting som å smile for eksempel. Det er viktig for å få folk til å snakke med deg og skape overfladiske vennskap, det har jeg ihvertfall hørt. Og sånt er jo viktig. Overfladiske vennskap, altså.

 

Smil og vær glad hver dag som går, så skal du se hvor mange haters og drittsnakking du får.


 

Jeg veit ikke helt hva som er verst av å kjøre bil med lillebror (8), eller bli slept bak en kamel etter beina på tur i ørkenen i 40+. Det er nemlig sånn at lillbror, la oss kalle han Holgeir, det er nemlig sånn at Holgeir (8) ikke klarer å holde kjeft. Han lider nemlig av konstant munndiare, og nekter å la det gå mer enn et halvt minutt mellom hver gang han kommer med en lyd. Som en gutt på 8 har ikke akkurat Holgeir så mye interesant å komme med heller, og blir for det meste det største irritasjonsmomentet det går ann å få tak i. 

 
Holgeir er type vold er svaret i alle konflikter. Inkludert når jeg ber han holde kjeft, og truer med å kaste han ut vinduet av bilen så han ender opp som påkjørt drittunge på E18. 

 

Kan du være så snill og ikke åpne munnen? slag i trynet

Kan du være stille? slag i trynet. 

Kan du se til helvette og holde kjeft? Slag i trynet med påfølgende lugging. 

 

 

 

 

 

 

Hva en liten gutt på 8 er i stad til å gjøre med en ass. Det er jo helt sjukt hvor mye lyd og mas en sånn liten kropp kan lage. Man skulle vært enebarn. 

 

På bilturer med Holgeir kommer mitt sanne jeg frem. Det er ikke noe poeng eller noen som helst slags grunn for å smile det overfladiske "jeg liker å prate med deg du er et interessant menneske" smilet når jeg er med Holgeir. Eller i det hele tatt i nærheten av han. Derfor blir jeg sur, grinete og forbanna i stedet. Det fungerer på den måten at hvis noen snakker til meg, får de bank. (de blir truet med bank, jeg har aldri banket noen andre enn Holgeir, er for svak for sånt) 

 

  

Hater familietur i bilen. 

Hater at vi ikke har 7 seter. 

Hater at han lager masse lyd.

Hater at han ikke heter Holgeir (det hadde vært noe) 

 

Påkjørt drittunge på E18. 

 

 

(5) Skriv en kommentar
Postet av: Tiril Naasen

Jeg føler meg stolt som tegnet det fine smilefjeset på din hånd. Løv on me lizm

11.11.2012 @ 14:29
Postet av: Jean

Digga dette innlegget

11.11.2012 @ 18:08
Postet av: Sandra Gluchowska

Haha, du er så rå

11.11.2012 @ 21:21
URL: http://glsa.blogg.no/
Postet av: Heii

Digget dette innlegget! Haha, Holgeir :)

13.11.2012 @ 00:20
Postet av: Anniken

hahah, digger deg Tora!

14.11.2012 @ 21:10

Write a comment on "Påkjørt drittunge"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: