Du er jævla smart.

  12.11.2012  16:11     Dagbok

Uansett hvem du er, Nora. Jeg elsker deg.

 

"Kan jeg bare si hvor utrolig mye du minner meg om meg selv da jeg gikk i 10. Jeg tror faktisk jeg dør. Og uansett hvor kleint dette er så er det et par få ting som jeg ville fortalt 10. klasse nora hvis jeg kunne:

- å få over 5.6 i snitt kommer til å ta blod, svette og tårer ganger titusen. Men juni 2010 (2013 for deg) når du står der med vitnemålet i hånda, den beste på hele trinnet, da faller alt på plass og du skjønner at etter alt - så var det faktisk verdt det.

- med over 5.6 i snitt har du faktisk noe svart på hvitt: Du er jævla smart.

- Nedtur. Du begynner på videregående = mini identity crisis. Plutselig er du ikke den smarteste i klassen lenger. En liten ting likevel: ikke faen la noen fortelle deg at du ikke kan bli best.

- For deg er det realfag, for meg var det IB (international baccalaureate) eller "the Harvard of high school" som vi liker å kalle det.

- Videregående er de tre verste årene for oss med ambisjoner.

- Du vil snart lære at det finnes to forskjellige typer mennesker. De som setter jævla høye forventinger til seg selv og piner seg gjennom hver dag for å nå dem - og de som velger den enkle løsningen: allmenn og engelsklinja.

- Gjør leksene dine.

- Gi faen i gutter som har lavere karakterer enn deg. Du er bedre enn som så. (The ugly truth)

- Ta vare på alle de fine stundene. Om fire år er du utslitt, ødelagt og lei av alt (men lykkelig)

Sincerely,

En som vet."

 

 

Jeg har aldri skjønt hvorfor jeg blogger. Jeg er ikke en typisk blogger. Har aldri vært det heller. Men når jeg fikk denna kommentaren i går, skjønner jeg hvorfor jeg har brettet meg ut på nettet i 3 år. (herregud, 3 år.) Det var alt for å få en kommentar som denne. Jeg har fått kommentarer som har gjort et inntrykk før, men dette var det noe ved. Jeg elsker den. 

 

Jeg vet ikke hvem Nora er, bortsett fra at jeg har funnet ut at hun er 94. En jævlig kul 94 å. Men hun har klart å treffe så altfor bra med alt. Jeg trengte denne kommentaren, så takk nora, tusen takk. (hvis du leser detta da.) 

 

 
Ellers har jeg startet på håndball siden sist. Eller det vil si, jeg har vært på 1 trening. Jeg undervurderer situasjonen om jeg sier at folk var i sjokk. Det er nemlig ingen som tror jeg kan kaste en ball, eller være fysisk aktiv overhodet. GJETT HVEM SOM SKAL MOTBEVISE DET A. Det kan da ikke være så vanskelig. 

 

Jeg bare, kanskje jeg skal starte på håndball. 

 

Alle bare, 

 

"skal DU i en hall??? og gjøre noe annet enn å spise pølser???"

 "Du kan ikke løpe engang, tora." 

 

DET KAN JEG VEL. dere bare tuller. 

 Håndballtreningen gikk bra da. Følte meg nokså kul når jeg kom med bag og greier. Har alltid hatt lyst på en liten søt treningsbag med shorts (la oss kalle det truse for realitetens skyld) med en truse oppi. Vanligvis har jeg sånne bager jeg ikke klarer å bære selv fulle med seiltøy. (det er gjerne vått, og lukter høgg.) Sånn sett elsker jeg halliv allerede. 

 

(0) Skriv en kommentar

Write a comment on "Du er jævla smart."

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: