ditt tilbakestående juletre

  18.11.2012  15:21     Dagbok

I dag er det søndag kjære medmennesker. Søndag er sånt et fint ord. Etter min tidsregning er det søndagsmorgen enda også,  men det er visst ikke pappa helt enig i. 

 

"det er frokost. du kan ikke ligge å dra deg hele dagen du må komme deg opp å senge og ut i naturen. har du sett hvor fint vær det er eller?? hæhæhæhæ" hver helgemorgen klokka 9. pappa<3

 

Søndag er egentlig bare et annet ord for mandag i morra, og mandag er omtrent den verste dagen i året. Det finnes jo ingen ende på hvor mange mandager det er igjen heller. De slutter aldri. Som en maur som hopper opp og biter deg i ræva 52 ganger, før den blir større og biter deg 52 ganger til på samme sted. Og sånn forsetter mauren mandag og vokse helt til den ikke lenger bare biter deg i ræva, men spiser deg opp. Så blir du borte. Oppspist av mandager. 

 

 

Det hjelper ikke stort på smerten i ræva at alle slenger "holy shit it's monday tomorrow" dritt rundt overalt heller. Vær så snill å gi dere med det a. Etter søndag kommer mandag, uansett om vi vil eller ikke. Trenger ikke late som om dere er så jævla overraska hver uke. 

 jeg mener, hææ? 

 

 

Jeg ville heller sett bilder av lamaer hver søndagskveld jeg. Det ville fått meg i humør. Det finnes nemlig veldig lite som er morsommere enn lamaer. 

 

LAMA 101. 

 

 

På fredag var jeg i Drammen (by med en elv på østlandet) og så på twilight. Jeg har nemlig vært en twilightfan siden jeg var 12 og leste bøkene for første gang. Jeg var nemlig en sånn 12åring som leste bøker og sånt jeg. De finner du ikke mange av tror jeg. Hvis du samler alle jentene i alderen 12-14 som bor i Oslo på et sted. Så ber du de som eier et eller flere par med uggs å gå bort, så tar du de 10 jentene du står igjen med og tar bort halvparten, så finner du de som leser bøker frivillig. Jeg var en av dem. 

 

Filmen var bra den. Twilightsagaen sklir jo ikke akkurat inn under stor og viktig litteratur, men det er noe ved den likevel. I bunn og grunn tirst at det er over. Publikummet en film som Twilight tiltrekker seg er det derimot en helt annen sak. Det skulle ikke forundre meg om 90% av dem var mine elskede (sjuke i hue aldri gi dem en motorsag) belibers. Men det er jo greit nok det. Jeg har begynt å forstå at de er en del av samfunnet vårt, og fortjener oksygen og mat like mye som oss andre (de får dele den sammen maten som directioners får, blodpudding). Det større og mye mer viktige problemet å ta opp er hva de går med på beina nå for tiden. Uansett hvor jeg gikk på fredagen var den vandrende juletrær og diskokuler, overalt. Jeg begynner å tvile på menneskeheten. 

 

 

 

 

Hvis jeg ser noen med disse, antar jeg at de er fargeblinde eller tilbakestående. En vennine av meg har glitrende sølvgreier som faktisk er ganske så fine. Jeg ville aldri ha kledd dem, men hun gjør det. Men dette over her, er det virkelig INGEN som kan være på grensen til å kle engang. Dere ser ut som vandrende juletrær og diskokuler hele gjengen. Disko har ikke vært kult siden 70-tallet (er ikke så sikker på om det var kult da heller). Uggs i seg selv er jo heller ikke akkurat verdens fineste sko, men de er varme og digge, så dere har en unnskyldning som jeg skjønner jeg på. Men røde paljetter?? hæ.

 

Ønsker at vandrende juletrær tryner på isen i morra. 

 

Lama out. 

 

(6) Skriv en kommentar
Postet av: Emilie

Ha en finfin dag videre! Du skriver bra ^^

18.11.2012 @ 15:32
URL: http://emjo.blogg.no
Postet av: Michelle

Du skriver utrolig bra!

18.11.2012 @ 17:56
Postet av: mie marie hovland

du er en så stor inspirasjon assa!

19.11.2012 @ 14:48
Postet av: marte radvik

burde vært en like-knapp her!

19.11.2012 @ 15:01
Postet av: Juni

Jeg vet hva du skal få til jul hvertfall!! ehehehhehehehehehhehe. ehhe. eh.

19.11.2012 @ 18:49
Postet av: Mie the hater

Nå er jeg dritt lei set innlegget her, skriv no nytt.

LAMAMANDAG

26.11.2012 @ 17:45

Write a comment on "ditt tilbakestående juletre"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: