alle bare tuller med deg

  01.12.2012  21:56     Dagbok

"Det er 1. desember!!<333" 

 

nei, du kødder. Alle bare tuller med deg. 

 

 

I dag har det vært 1. desember overalt. Tenk om vi kunne feire 1. sebtember/ alle andre måneder på samme måte a. Da hadde det vært koselig å være nordmann. 

 

Siden det faktisk er 1. desember  i dag (wait, whaat) sitter jeg og drikker julebrus og spiser godteri. Jeg kunne unnskyldt meg med at det er snart jul og sånt og at det er lov, men det funker jævla dårlig når jeg spiser det hele tiden uansett. Men trenger vel ikke egentlig en unnskylding heller. Ekke min skyld at godteri er godt. (særlig på morran, da er det best.)

 

Hils på mine seile flickor. (de er de beste seile flickorna du får)

 


 

I  dag var jeg og seile flockorna i Oslo og så på 1. desember. Lys i trærne og sånt. Som de ekte vikingene vi er trosset vi kulda og gikk rundt i byen for å kjøpe oss julestemning. Min kom i form av et par noe jeans. Også så Amalie et par med helt in real life juletreuggs!! Det var like før jeg gikk etter hun som hadde de bare for å se det selv. De gjorde virkelig dagen. (like sthøgge med h i virkeligheten i følge amalie.) Det var en veldig koselig 1. desember i byen over alle byer i dag da dere. Det må sies. 

  

 

Ellers må jeg bare nevne at jeg har mattetentamen på mandag. på en mandag. Hva slags monster fra helvette setter en mattetentamen på en mandag? Lukter destroyed søndag på lang vei. Det er nemlig sånn at jeg satser på en 6'er i år. Det hadde smakt godt for nørdehaterne det. 

 

God kveld. God desember. God jul. 

 

Ha et fint liv 


 

 

 

 

 

 

 

(3) Skriv en kommentar
Postet av: danian

Kjempe fine bilder

01.12.2012 @ 22:08
URL: http://danian.blogg.no
Postet av: elise

hvem er det som har tatt alle disse fantastiske bildene? hun må være proff, haha!

01.12.2012 @ 22:36
Postet av: Wanda Luedy

Bra innlegg :D Og fine bilder da!

03.12.2012 @ 16:15
URL: http://wandaluedy.com

Write a comment on "alle bare tuller med deg"

Navn:
Huske disse opplysningene?

E-postadresse: (publiseres ikke)


URL/Bloggadresse:


Kommentar: