Take me back

  27.04.2011  14:53     Thailand 2010

 

Photobucket

 

Photobucket

 

Photobucket

 

Photobucket

 

Photobucket

 

Photobucket

 

Photobucket

 

 

(4) Skriv en kommentar

jeg skal flytte hit

  08.01.2011  14:00     Thailand 2010

Naa staar jeg paa flyplassen i Singapore, og beundrer alt rundt meg. Jeg har allerede forelske meg i byen, og butikkene er bare et stort plus! Missunner mne saa sykt mye naa! (ignorer aa'ene btw, tastaturet jeg skriver paa mangler noen taster!!)

 

Naa skal jeg shoppe litt mer, har allerede en de mac sminke i posene!

(4) Skriv en kommentar

Off to Singapore

  08.01.2011  01:56     Thailand 2010

Sorry for lite blogging i det siste, men jeg er jo på ferie. Forresten så har jeg en innvendig kamp med meg selv om jeg skal fortsette med dette. Jeg liker jo egentlig ikke blogg!

 

Da var det på tide med hjemreise! Jeg gruer meg skikkelig til å se snøfylte Norge igjen etter disse ukene, men det skal bli litt fint også.

 

Nå stikker vi start over til Singapore, og skal være der litt. Kanskje jeg finner de julegavene jeg ikke har kjøpt enda, der?

 

 

(1) Skriv en kommentar

sunburn

  04.01.2011  11:21     Thailand 2010

Hei! Jeg har gjort noe virkelig smart idag jeg, glemt solkrem. Nå minner jeg mer om en overmoden tomat, og er rød fra topp til tå. Men bare på den ene siden skjønner dere. På den andre er jeg like blekt som når jeg kom. Jeg har jo ikke tenkt på at det kan være lurt å sole seg på ryggen?! fml liksom...


Nå skal bror, pappa og meg snart ut å spise. Så blir det shopping på husets fortiss (meg), mens gutta får bære posene. Gleder meg allerede! : )

 

Hører det snør (?)  hjemme!? Kan noen vennligst fortelle meg at det er feil?

(7) Skriv en kommentar

morgenstund

  04.01.2011  03:54     Thailand 2010

God morgen alle sammen! I går fikk jeg ordnet ihvertfall noen av julegavene mine, og idag skal jeg få tak i resten. Kan ikke tro at jeg drar om noen dager! Det føles ut som om jeg kom hit i går, og nå er det snart på tide med en flytur igjen.

 

Idag blir vel det samme som stor sett alle andre dager, strand og sol. Litt senere har pappa og jeg tenkt oss inn til sentrum, for å se om vi finner noe spennende. Siste gang jeg var der så jeg en Canon butikk og en Apple store, har så lyst på alt der inne!

 
*internt*              Louise Pedersen

 

Så må jeg bare si tusen takk til alle som har besøkt bloggen i det siste! Det er så utrolig morsomt å lese alle kommentarene, og se på statistikken! Jeg smiler hver gang jeg logger inn.

 

Hva skal dere etter skolen idag?

(0) Skriv en kommentar

Perfect combination

  03.01.2011  06:38     Thailand 2010

Hei! Det er så utrolig varm her idag! Jeg måtte nesten ta meg en pause fra solen, for å finne på noe annet. Jeg har brukt hittil hele dagen på solsenga ved bassenget, og hørt på verdens beste roman. "Det tapte symbol" er virkelig det mest spennende jeg noen gang har vært borti! Klarer ikke å legge fra meg Ipoden så lenge.

 

 

Senere i dag skal jeg bort på markedet og få kjøpt noen gaver. Jeg har faktisk ikke ordnet noe til noen enda! Snakk om planlegging da, nå må jeg fikse 16 gaver på tre dager!

 

 

Dere få ha en fin dag på skolen!

(11) Skriv en kommentar

God morgen

  03.01.2011  02:40     Thailand 2010

God morgen alle sammen! Jeg isolerte meg fra pcen i går kveld, og satt den på rommet til broren min. Så da kunne jeg ikke sitte på facebook til klokken halv to om natten, og ble tvunget til å sove. Så idag, spiser jeg faktisk frokost før alle de andre, istedenfor to timene etter, som jeg pleier.

 Nå skinner solen utenfor, så jeg skal prøve å få litt mer farge. Kanskje ta en tur ned på stranda bare for å ta bilder. Resten av den kjedelige familien min skal nemlig bare være ved bassenget idag.

 

 

 

Hva skal du når det blir morgen hjemme?

(1) Skriv en kommentar

Bildedryss fra Banana Beach

  02.01.2011  14:50     Thailand 2010
 

Hvordan har deres dag vært så langt?

(6) Skriv en kommentar

Banana...

  02.01.2011  13:15     Thailand 2010

Hei alle sammen! Beklager for lite blogging nå, men jeg er tross alt på ferie. Idag tro vi på en litt bortgjemt strand, med navn Banana Beach. Den var så utrolig fin at dere ikke vil tro det! jeg skal legge ut noen av de 500 bildene jeg tok etterpå, men nå skal jeg ta meg en liten sykkeltur. Jeg har jo vært her i snart 2 uker, og alt jeg har sett av nærmiljøet er stranda og innsiden av eiendommen. Typisk meg.

 Ha en fortsatt fin dag hjemme!

 

(0) Skriv en kommentar

Outlet fo sho

  01.01.2011  14:03     Thailand 2010


 

Hei! Igår dro jeg og mamma på en slags stor outlet her, det minnet egentlig mer om Karl Johan, synes meg.  Det var utrolig mange butikker, og ganske billig til å være merker. Jeg fikk ikke kjøpt så veldig mye akkurat, men litt ble det etter 4 timer med trasking. Fikk faktisk tak i noen julegaver også!

 

Nå er det bare en uke til hjemreise dere. Herregud som jeg gruer meg til boblejakker, lue og skjerf!

 

Hva har dere gjort idag?

(2) Skriv en kommentar

da var det tjueelve

  31.12.2010  19:47     Thailand 2010

Hei,

 

Da er klokken over tolv  her i Thailand, og det er offisielt et nytt år!

 

 

Det var vært en litt annerledes nyttårsaften, med sommerkjole og grilling. Hjemme sitter alle nordmenn og kvier seg til rakettene, for da må de ut i kulla iført tynnstrømpebukse. Kan ikke akkurat si at jeg savner det.

 

 

En ting som var helt utrolig her, var rakettene. De var fantastiske, og så sykt store at jeg ikke kan beskrive det! Noen av dem var også formet som figurer som Mikke mus, sløyfer og hjerter. Tradisjonen tro, var også himmelen FYLT av små *rikslyster, som lignet på tusenvis av stjerner. De dannet en endeløs rekke av må lys. Helt utrolig. 

 

 


Hehe, jeg er i 2011, your not! Er så deilig å ligge foran i tid. Jeg er jo fremtiden for dere hjemme..

 

 

Hvordan skal du feire nyttår?

 

*Lykt av papir. Fungerer på samme måte som en luftballong, ved at varm luft fra flammen får den til å stige. Finnes i mange farger og størrelser. Er en tradisjon her i østen.

(2) Skriv en kommentar

yesterday

  31.12.2010  09:43     Thailand 2010

Thaitid:

 

Hei,

 

Som sagt var jeg på marked i går. Det var masse superbillige kopier av alle merker. Det er utrolig morsomt å bare kjøpe kjempemange greier, og nesten ikke bruke penger! Jeg fikk også tak i noen gaver til de hjemme, selv om jeg er langt ifra ferdig. Tar vist julestria nå jeg, sånn på ettertid.

 
Hva gjorde du i går?

 

(0) Skriv en kommentar

Marked fo sho

  30.12.2010  11:32     Thailand 2010

Thaitid: 17:40

 

Hei,

 

Da er vi hjemme far nok en dag på stranda. Er så rart at deres dag nesten ikke har begynt enda! Fant forresten ut at det er nyttårsaften i morgen! Herregud, jeg mister kontroll over alt her, klokka, dato og til og med hvilken ukedag det er.

 

Det er et marked rett borti gata her, som jeg snart har tenkt å bevege meg bort til. Jeg "måtte bare blogge først", fortizz i huset er blitt en kjensgjerning.Kommer tilbake i kveld med andre bilder. Nå må jeg nesten gå, denne unnskyldningen kan ikke utsettes lenger.

 

See ya!

 

 

(5) Skriv en kommentar

Summer loving

  30.12.2010  04:39     Thailand 2010

Hei,

 

Igår så vi ikke snurten av sola, men idag titter den ned på oss på en skyfri himmel.

 

Vi skal ta oss en tur ned på stranda, og slappe av etter gårsdagens strabaser. Gleder meg til nok en oljemassasje, og vannscooterkjøring!

 
(3) Skriv en kommentar

Phi Phi, destroyed

  30.12.2010  04:10     Thailand 2010

Hei,

 

Nå skal jeg prøve så godt jeg kan og forklare dere hva som gjør meg så forbanna på disse Thaimenneskene. Her i Thailand er det veldig mange øyer, ihvertfall utenfor Phuket. Disse er kjent for å være eksotiske, med hvite sandstrender og fullstendig stillhet. De var ihvertfall det før!

 

Jeg sto opp i går med en entusiasme ingen ting kunne slukke. Jeg skulle jo ut på sydhavsperlene og snorke med fargerike fisk og koraller! Vi dro ut med en fullastet speedboat, og brukte rundt en time til det første målet, den ene av de to Phi Phi øyene. Phi Phi er en øygruppe bestående av to. Den er kjent for sin fantastiske beliggenhet, og utrolige natur. Vel, alt jeg så var hodene til tusenvis av turister.

 

The Beach, som er stedet de filmet "The Beach", ironisk nok. Var full av japanesere, europeere, amerikanere og kinesere, alle hadde de kamra og tok bilder som bare det, noen også med BLITS. Vi snorklet der, og jeg ble like skuffet som et gaveløst barn på julaften. All båtrafikken har ødelagt alle korallrev, og nå ligger de der som øde, grå livløse steiner. Kunne likegodt dykket i Norge.

 

Den andre Phi Phi øya så jeg virkelig frem til, men skuffelsen gled over ansiktet når vi kjørte inn i en bukt hvor den lange sandstranden ikke var å se. Den var erstattet av tusen på tusen identiske speedboater. På vannet lå det enda fler, og øya var overbygget av hoteller. Vi skulle spise lunsj der, og vi ble geleidet inn i en av tre gigantiske spisesaler, det ga meg følelsen av fengselskantiner. Der satt igjen tusen på tusen mennesker på klappstoler og spise akkurat den samme maten. Senere tok vi oss en liten gåtur, men kom ikke så langt. Det var mer som å gå på Oslocity i førjulsstria.

 

Jeg døde litt den dagen. Aldri i mine verste mareritt hadde jeg trodd at myndighetene her i landet tillot en total ødeleggelse av sydhavsperlen, som den en gang var. Jeg får lyst til å filleriste mannen som lot det bygges et titalls hoteller der. Mesteparten av dem kom etter en beryktede tusamien i 04, som tok livet av tusen mennesker på denne øya.

 

Jeg var så sur på hele stedet, at jeg ikke ofret det et eneste bilde. Men jeg tok et, og her er det ikke mye turister engang!

 

(3) Skriv en kommentar

wonderland

  29.12.2010  16:02     Thailand 2010

Thaitid: 22:10

 

Hei,

Er så utrolig sliten etter nok en lang dag! Forteller mer om skuffelsen, irritasjonen og dumheten jeg føler mot disse Thaimenneskene i morgen. Nå skal jeg sove litt. Var umenneskelig tidlig oppe i morges, burde ikke vært tillat å stå opp tidligere enn 9! Når jeg blir president over verden, skal jeg gjøre det til allmenn lov.

 

Slenger med noen bilder som jeg fikk tatt idag, mellom alle turistene vel og merke. Skal forklare litt mer av hva dere ser på dem i morgen, men som sagt, jeg ser knapt nok hva jeg skriver!

 

Hva har dere gjort idag?

(2) Skriv en kommentar

Endring i designet vol. 138

  28.12.2010  18:07     Thailand 2010

Thaitid: 0:15

 

Hei,

 

Den overskriften er nok den mest brukte her på bloggen, hvis ikke det er "i dag..."

Jeg har laget en ny header, og endret litt på stilen. Ikke store greiene, men nok til at du merker forskjell. Jeg blir tilsynelatende aldri fornøyd med mitt eget design, det blir liksom ikke så fint som jeg trodde det skulle bli! Men  de jeg lager til andre, de blir jeg, om ikke helt, så ihvertfall nesten fornøyd med hver gang.

 

I morgen skal det faktisk skje noe rundt her, til en forandring! Det blir mye bassengsløving og strandsløving når man er på ferie, men i morgen skal vi faktisk på dykketur med speedboat! Gleder meg masse, det kommer til å bli fantastisk!

 

hva skal du i morgen?

 

 

(1) Skriv en kommentar

Black and white joy

  28.12.2010  11:03     Thailand 2010

// Canon EOS 450 | f/1.8 | 1/1600 | ISO 200

(0) Skriv en kommentar