Nå har det gått er år siden forrige gang

  29.01.2011  13:30     DagbokDa har jeg bursdag enda en gang. Samme gamle regla. I fjor på denne tiden så alt helt annerledes ut, så annerledes som et normalt tenåringsliv kan bli.

 

Jeg hadde det utrolig morsomt i går kveld! Dere er fantastiske hele gjengen. I dag, som faktisk er bursdagen min, skal jeg svare alle veggmeldingene på facebook, feire med familien og spise enda mer mat. Gleder meg!

(5) Skriv en kommentar

fartsdump

  27.01.2011  22:53     Tekster

Verden ligger ved dine føtter, sa de. Du kan gjøre hva du vil, bli hva du vil, være den du vil. Vel, jeg tror kanskje bedreviterne* våre kanskje hadde rett denne gangen. for en gangs skyld

 

Livet kan vel i teorien sammenlignes med en biltur, kan den ikke det? Vi starter et sted, og før eller senere ender alt. På veien møter vi svinger, humper, lyskryss, andre miljøkillers og en hel rekke lover og regler. Jeg tror kanskje jeg akkurat har kjørt oppå toppen av den humpen, for ting ser merkelig perfekte ut nå. Sånn bortsett fra mobilen som er sendt på repp, og presentasjonen om den Franske Revolusjon som jeg må holde i morgen, er Fml er blitt lml. SMIL!

 

 

* mamma og pappa

(4) Skriv en kommentar

Feberen har tatt meg

  19.01.2011  17:32     Dagbok

Det virker som om halve Norge ligger hjemme med influensa og feber. Nå tror jeg bakteriene har slått seg ned i meg også, for jeg kan ikke finne en eneste kroppsdel som ikke verker når jeg beveger meg. Stemmen er så og si borte den også, alt jeg kan er å hviske og svare på nytt når folk sier "hææ?"

 

Så nå sitter jeg her da, under ullteppet med te-koppenog ser på film. Jeg fryser skikkelig også, det må jo være 10 minusgrader her, MINST!

  

Hvordan er formen din?

(6) Skriv en kommentar

awsome night

  18.01.2011  22:35     Dagbok

Da er malingen i trynet mitt fjernet med kost og salmiakk. I kveld har jeg ledd meg til sixpac og smilt så mye at jeg nå har konstante bollekinn (<3). Det er så utrolig lenge siden jeg sist hadde det så morsomt! Dette året kommer til å ha mange slike kvelder, det er sikkert. For med de jentene jeg nå har blitt kjent med, er ingenting kjedelig!

 Therese PedersenTherese er hardcore fotograf!

Therese og Sandra
Digger dere!

(1) Skriv en kommentar

som to dråper vann

  12.01.2011  19:56     Dagbok

 

Hei, dere! I dag var jeg på skolen igjen, jetlagen begynner å bli litt bedre, men bare litt. Var oppe klokka 5 i morges også. Jeg får i det minste utrolig god tid før bussen min går da! Ellers så har jeg egentlig bare sett noen episoder av Frustrerte Fruer, og spist sjokolade fra Tyskland. Så plutselig ble klokka 19, og jeg har enda ikke gjort noe lekser...

 

Jeg kjøpte forresten like smykker til Jeanette og meg i Thailand! Jeg synes faktisk det er utrolig fint, men jeg husker ikke helt hva det symbolet betyr.. bare at det er noen kinesisk. Noen som vet det?(6) Skriv en kommentar

Whoever that is

  11.01.2011  19:28     Tekster

Du er deg. Har du noen gang tenkt på det? Ingen andre ser ut som deg, hvis ikke du har en tvilling da. Ingen andre er som deg, Du er unik. Og det beste av alt, vi er alle forskjellige.

 

Ingen er bedre enn deg. De kan være rikere, fattigere, større, mindre, svarte, hvite, solbrune, men aldri bedre en deg. Vi er likeverdige hele gjengen, aldri la noen få deg til å tro noe annet.

 


(1) Skriv en kommentar

Homeschool

  11.01.2011  17:22     Dagbok

Jeg nevnte matte-prøven på fredag i forje innlegg, for jetlag eller ikke, jeg må ta den. Ikke nok med at det er noe av det vanskeligste jeg har vært borti, må jeg også lære alt på tre dager! TRE dager! Så i dag har jeg sittet flere timer med matteboka, og latet som om vi var bestevenner. Nå har jeg ihvertfall litt peiling på hva jeg driver med. Men bare litt...

 


 

Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal starte på et nytt emne. SÅ dere, er det samfunnsfag : - )

haha, dream on, jeg sovner klokka sju uansett..

 

(2) Skriv en kommentar

Kjære deg, jeg får ikke med meg barne-tv engang

  11.01.2011  07:47     Dagbok

Du er ondskapsfull, vet du det? Kryper deg inn i hjernen min, og raserer alt. Gjør meg ubrukelig, og sliten. Jeg føler meg svimmel, forferdelig og håpløs. Hvor mye er klokka? Så lite ja... Jeg blunker med øynene, de siger sakte igjen, men jeg får ikke sove. Tidstyven*, den blir flittig brukt. Energien er borte, jeg orker absolutt ingen ting. Men de krever det jo av meg. Matteprøve på fredag, jeg aner ikke hva kapittelet heter engang. Engelskprøve, norsk, samfunnsfag... Så var det den urørte kofferten med alle klærne mine oppi da. Hva skal jeg gjøre med den? Jeg...tar...den....etterpå. Standardsvar.

 

Kjære jetlag,


Takk for at du får meg til å våkne klokka tre om natta, og sovne rundt barnetvtid. Jeg setter virkelig stor pris på det.

 


 

(1) Skriv en kommentar

jeg skal flytte hit

  08.01.2011  14:00     Thailand 2010

Naa staar jeg paa flyplassen i Singapore, og beundrer alt rundt meg. Jeg har allerede forelske meg i byen, og butikkene er bare et stort plus! Missunner mne saa sykt mye naa! (ignorer aa'ene btw, tastaturet jeg skriver paa mangler noen taster!!)

 

Naa skal jeg shoppe litt mer, har allerede en de mac sminke i posene!

(4) Skriv en kommentar

Off to Singapore

  08.01.2011  01:56     Thailand 2010

Sorry for lite blogging i det siste, men jeg er jo på ferie. Forresten så har jeg en innvendig kamp med meg selv om jeg skal fortsette med dette. Jeg liker jo egentlig ikke blogg!

 

Da var det på tide med hjemreise! Jeg gruer meg skikkelig til å se snøfylte Norge igjen etter disse ukene, men det skal bli litt fint også.

 

Nå stikker vi start over til Singapore, og skal være der litt. Kanskje jeg finner de julegavene jeg ikke har kjøpt enda, der?

 

 

(1) Skriv en kommentar

sunburn

  04.01.2011  11:21     Thailand 2010

Hei! Jeg har gjort noe virkelig smart idag jeg, glemt solkrem. Nå minner jeg mer om en overmoden tomat, og er rød fra topp til tå. Men bare på den ene siden skjønner dere. På den andre er jeg like blekt som når jeg kom. Jeg har jo ikke tenkt på at det kan være lurt å sole seg på ryggen?! fml liksom...


Nå skal bror, pappa og meg snart ut å spise. Så blir det shopping på husets fortiss (meg), mens gutta får bære posene. Gleder meg allerede! : )

 

Hører det snør (?)  hjemme!? Kan noen vennligst fortelle meg at det er feil?

(7) Skriv en kommentar

morgenstund

  04.01.2011  03:54     Thailand 2010

God morgen alle sammen! I går fikk jeg ordnet ihvertfall noen av julegavene mine, og idag skal jeg få tak i resten. Kan ikke tro at jeg drar om noen dager! Det føles ut som om jeg kom hit i går, og nå er det snart på tide med en flytur igjen.

 

Idag blir vel det samme som stor sett alle andre dager, strand og sol. Litt senere har pappa og jeg tenkt oss inn til sentrum, for å se om vi finner noe spennende. Siste gang jeg var der så jeg en Canon butikk og en Apple store, har så lyst på alt der inne!

 
*internt*              Louise Pedersen

 

Så må jeg bare si tusen takk til alle som har besøkt bloggen i det siste! Det er så utrolig morsomt å lese alle kommentarene, og se på statistikken! Jeg smiler hver gang jeg logger inn.

 

Hva skal dere etter skolen idag?

(0) Skriv en kommentar

Perfect combination

  03.01.2011  06:38     Thailand 2010

Hei! Det er så utrolig varm her idag! Jeg måtte nesten ta meg en pause fra solen, for å finne på noe annet. Jeg har brukt hittil hele dagen på solsenga ved bassenget, og hørt på verdens beste roman. "Det tapte symbol" er virkelig det mest spennende jeg noen gang har vært borti! Klarer ikke å legge fra meg Ipoden så lenge.

 

 

Senere i dag skal jeg bort på markedet og få kjøpt noen gaver. Jeg har faktisk ikke ordnet noe til noen enda! Snakk om planlegging da, nå må jeg fikse 16 gaver på tre dager!

 

 

Dere få ha en fin dag på skolen!

(11) Skriv en kommentar

God morgen

  03.01.2011  02:40     Thailand 2010

God morgen alle sammen! Jeg isolerte meg fra pcen i går kveld, og satt den på rommet til broren min. Så da kunne jeg ikke sitte på facebook til klokken halv to om natten, og ble tvunget til å sove. Så idag, spiser jeg faktisk frokost før alle de andre, istedenfor to timene etter, som jeg pleier.

 Nå skinner solen utenfor, så jeg skal prøve å få litt mer farge. Kanskje ta en tur ned på stranda bare for å ta bilder. Resten av den kjedelige familien min skal nemlig bare være ved bassenget idag.

 

 

 

Hva skal du når det blir morgen hjemme?

(1) Skriv en kommentar

Bildedryss fra Banana Beach

  02.01.2011  14:50     Thailand 2010
 

Hvordan har deres dag vært så langt?

(6) Skriv en kommentar

Årets...

  02.01.2011  14:07     Dagbok


Årets... Øyeblikk

Årets... Største savn

 

Årets Bilde...

Årets... Sang

 

Årets... Nedtur
Årets... Dag

Årets... Favoritt antrekk

Årets... FAIL
Årets... blogg


 

Hva er deres "årets"?

(1) Skriv en kommentar

Banana...

  02.01.2011  13:15     Thailand 2010

Hei alle sammen! Beklager for lite blogging nå, men jeg er tross alt på ferie. Idag tro vi på en litt bortgjemt strand, med navn Banana Beach. Den var så utrolig fin at dere ikke vil tro det! jeg skal legge ut noen av de 500 bildene jeg tok etterpå, men nå skal jeg ta meg en liten sykkeltur. Jeg har jo vært her i snart 2 uker, og alt jeg har sett av nærmiljøet er stranda og innsiden av eiendommen. Typisk meg.

 Ha en fortsatt fin dag hjemme!

 

(0) Skriv en kommentar

Outlet fo sho

  01.01.2011  14:03     Thailand 2010


 

Hei! Igår dro jeg og mamma på en slags stor outlet her, det minnet egentlig mer om Karl Johan, synes meg.  Det var utrolig mange butikker, og ganske billig til å være merker. Jeg fikk ikke kjøpt så veldig mye akkurat, men litt ble det etter 4 timer med trasking. Fikk faktisk tak i noen julegaver også!

 

Nå er det bare en uke til hjemreise dere. Herregud som jeg gruer meg til boblejakker, lue og skjerf!

 

Hva har dere gjort idag?

(2) Skriv en kommentar