sinnatwitter

  26.01.2012  17:11     Dagbok

Jeg rømmer til boka jeg holder på med.  Alt er så fint der.

  

Jeg vet ikke jeg, men det virker ikke som at jeg blir noe bedre av å klage over sykdomen min hele tiden. Derfor klager jeg ikke mer. Ihvertfall nesten. Men jeg er født til å klage på ting, så da jeg nekter meg selv å sutre over tilstanden min, lagde jeg meg twitter. Der kan jeg klage over alt jeg vil, og ingen bryr seg engang. Jeg er blitt en sinna-twittrer. Liker jeg å tro ihvertfall.

 

Men virkelig. Det er vanskelig å ikke klage når jeg befinner meg omringet i en verden av idioti på alle kanter. Nei, jeg vil ikke vite hva du spiste til frokost. Det kunne faktisk ikke brydd meg mindre at du gikk i dusjen nå. Verstingene er de som skriver ":p" etter alt. Folk som det gjør at jeg får lyst til å grine.

 

Så hvis dere har lyst til å høre på klagingen min, kan dere followe meg HER. Jeg anbefaller alle å gjøre det, mange followers er kult. Det sa ihvertfall Jenny Skavland.

  

 

 

(3) Skriv en kommentar

noe som ligner på lykke

  16.01.2012  16:30     Dagbok

Jeg fikk dekselet til macen i dag. Det er rosa. 

 (2) Skriv en kommentar

en virkelighet du ikke kjenner

  05.01.2012  21:08     Dagbok

Jeg spurte mamma hvem hun var. Det er ikke sånn det skal være.

 

I det ene minuttet er alt svart. Svart, stille, fint. Så blir du dratt baklengs ut av mørket og inn i en virkelighet du ikke kjenner deg igjen i. Virkeligheten som ikke enda er virkelighet for deg. Du skjønner ingen ting. Det er rart det der, følelsen av å ikke skjønne en dritt. Det er ikke en følelse jeg liker. 

 

Jeg sovnet rett etter skolen, og våknet fire timer senere. De fire timene har vært det beste med hele dagen. Jeg spurte mamma hvem hun var da jeg våknet. Dere husker jeg sa at jeg var syk? Jeg er syk enda. Jeg har vært syk i snart 3 måneder. Sykdommen, eller hva nå det er, spiser meg opp innenfra. Jeg vil ikke være syk. Jeg vil fungere. Det gjør jeg nemlig ikke. Etter å ha vært dårlig så lenge, har jeg prøvd å virke bedre enn det jeg er. Den har tatt meg igjen, og slår tilbake meg full kraft. 

 

Så nå sovner jeg etter skolen. Det har jeg aldri gjort før.

 

Tumblr_lwsnucrfea1qafc06o1_500_large

 

 

jaadaa, sutrette innlegg. Men hva er vitsen med bloggen, hvis jeg ikke kan skrive akkurat hva jeg føler?

(7) Skriv en kommentar

2012

  01.01.2012  22:36     Dagbok

Da var det 2012 da. Time to die. 

 

Nyttårsaften var akkurat som den burde være. Latter, dans, god mat og gode venner. 

 

Jeg er ikke så stor på nyttårsforsetter. Klarer aldri å holde dem uansett. Vi må vl alltid bli flinkere til å trene, spise sunt og gjøre det bedre på skolen. Men jeg vil at 2012 skal bli et skikkelig bra år.  Jeg vil se tilbake på bilene på sølvprinsen* min og tenkte at jeg gjerne kunne hatt et sånt år som dette en gang til. Ikke det at 2011 har vært noe å klage på heller. Jeg drømmer enda om den fantastiske sommern jeg hadde. En sånn skal jeg ha en gang til.

 

*Macbook


(1) Skriv en kommentar