Mandagsbarn

  28.02.2011  16:58     Dagbok

Mandag er den verste dagen i uka! Mye å gjøre + alt for lite søvn er ikke akkurat det beste. Og tysklæreren min som plutselig bestemmer seg for å ha prøve på onsdag gjør ikke akkurat dagen stort bedre. Så nå går resten av kvelden til tysk og matte. YEES! Akkurat det jeg ville.

 
Håper ikke det tar ta alt for lang tid. Tysk er det faget jeg hater mest, og det sier litt!

 

hva skal dere resten av dagen?

(7) Skriv en kommentar

stolte meg

  27.02.2011  18:54     Dagbok

Da har jeg endelig satt meg ned igjen etter ukens 5 treningsøkt! Jeg er egentlig litt stolt over at jeg har trent så mange ganger.. En leser spurte meg om jeg ikke kunne legge ut planen for denne uka, og det kan jeg vel.

 
 

Nesteuke skal bli nesten like bra! Håper jeg..

(2) Skriv en kommentar

Redigeringsdilemma

  27.02.2011  11:56     Fotografi

Grønnskjær

RødskjærBlåskjær

 

Jeg liker både rød og grønn veldig godt, men klarer aldri å velge mellom de.. Så hva synes dere?

(6) Skriv en kommentar

VM kos

  27.02.2011  11:09     Dagbok

Nå har jeg benket meg foran tven, og venter i spenning på at gutta våre skal kjempe om gull. Jeg synes virkelig tmesterskap som dette er utrolig gøy! Det skaper en sånn stemning som ikke noe annet kan! Marit og Therese sine prestasjoner i går gjør jo det hele enda mer morsomt.

 

Vi hadde egentlig planer om å dra inn å føle Holmenkollen på kroppen, men etter kaoset i går lot vi det like godt være. Men nå skal jeg fortsette å mimmre med nrk om gamledager, som jeg ikke engang har opplevd. 3 mila i 1982 er like spennende for meg som måtidens løp.

 

(2) Skriv en kommentar

den følelsen

  26.02.2011  17:16     Dagbok

Dere vet når dere snakker med en tilsynelatene veldtalende person som sier noe virkelig smart og tankevekkende. Så tre måneder senere leser du nøyaktig de samme ordene i en bok. DEN følelsen.

 
Hvem skulle tro at jeg faktisk VILLE at det skulle være søndag i dag. Jeg hadde lyst til å dra meg selv opp umenskelig tidlig morgenen etter, og ville slepe meg selv ned til bussen. Jeg elsker ferie, men en rutinert hverdag å ta ferie fra, er fint. Jeg hadde ikke klart å gå rundt meg selv hjemme hele dagen, så skole er kanskje ikke så dumt?

 

Kan ikke tro at jeg nettopp skrev dette. For mye sukker sikkert.

 

(0) Skriv en kommentar

Your sky is full of dreams, but you dont know how to fly

  26.02.2011  13:50     Dagbok


Ølbriller - Erik & Kriss

 

 

Nå stikker jeg til byen, ha en super Lørdag : )

(4) Skriv en kommentar

Kvalitet foran kvantitet

  26.02.2011  12:29     Dagbok

Jeg henger meg på bølgen av diskusjoner om orgenaliteten på norske blogger. For mye av det som har blitt sagt om dette, er jeg så utrolig enig i! Innlegget fra Helene var vel, som jeg har fortstått, det som satte tanken i hodet på de fleste. Det hun skriver i korte trekk er hvor utrolig lei hun er av fotobloggene som aldri kommer på en eneste idee selv, men tar all ære.

 

10-12 åringer som har fått seg kamra, og nå publiserer alt mulig og kaller det for fotoblogg. Folk som tar med trær inn, slik som Supermarie gjorde, og later som om de fant på det helt selv. Bruker kopier og lim inn for å skrive innlegg. Selv har jeg opplevde at noen har latet som om mine ord er skrevet av dem.

 

En blogg er noe jeg leser for å hente inspirasjon, lese gode tekster og se på noe som er bra. Et godt produkt blir ikke laget på noen minutter, men det krever tankegang og et preg av orgenalitet. Ting som har blitt gjort før, er somregel også blitt gjort beste den første gangen. Da vil vi som leser dette gjerne søke etter orginalen.

 

Hva er din mening om dette?

(3) Skriv en kommentar

Fredagsmorgen

  25.02.2011  13:52     Dagbok

Ok, føler at dette innlegget kommer litt for sent til å kalle det fredagsmorgen.. Men uansett, døyngrytmen min sier meg at det er morgen enda.

 

I går var jeg ute å beviste for meg selv at jeg faktisk har et liv. Det er utrolig hva fem timer i bakken kan gjøre med musklene! Har nemlig store problemer med å bevege meg uten å tråkke over smerteterskelen min i dag.

 


Så nå er planen å sitte stille i noen timer. Så skal jeg ut å leve litt igjen. Herregud, ferie går virkelig ut over bankkortet!

(0) Skriv en kommentar

Reis til... Amsterdam

  25.02.2011  11:46     Reis til...Nå har jeg tatt alle byene jeg virkelig har lyst til å besøke. Har dere noen forslag til neste?

(0) Skriv en kommentar

Ice skating

  23.02.2011  16:17     Dagbok(5) Skriv en kommentar

These are the memories that dont fade

  23.02.2011  11:50     Dagbok

God morgen!

 

Gårsdagen var utrolig koselig. Først med et besøk hos farmor, som skjer altfor skjeldent, og så hele kvelden hos Jeanette. Vi hadde det utrolig morsomt! Spise god mat, og så en kjempefin film.

 

I dag skal jeg stå på skøyter med samme jenta. Det kan bli et morsomt syn for tilfeldige forbigående! Jeg er nemlig like dårlig på skøyter som jeg er på alle andre former for sport. Blåmerker ftw!

 

Hva skal du idag?

(5) Skriv en kommentar

Fotokonkurranse; Caroline Maria

  22.02.2011  23:11     Fotografi

Jeg deltar med disse to bildene i Caroline Maria sin fotokonkurranse:

 

Det ene er  fra Thailand, det andre fra Egypt. Temaet for konkurransen er sol.

 

(4) Skriv en kommentar

Reis til... New York

  22.02.2011  16:44     Reis til...
 

New York <3 Ingen over, ingen ved siden.

 

 

(2) Skriv en kommentar

There's nothing we can't do pt. 2

  21.02.2011  15:34     Fotografi

(2) Skriv en kommentar

There's nothing we can't do

  21.02.2011  14:02     Fotografi

 

 

Reise. Inspirere. Drømme. Håpe. Le. Danse. Skrive. Ønske.

 

(0) Skriv en kommentar

morgenstund

  21.02.2011  12:43     Dagbok 

Nå har jeg vært flink! Ettter to timers trening sånn på morran, er jeg egentlig veldig stolt av meg selv. Men har bestemt meg for å trene og spise sunt denne uken, så må jeg jo ihvertfall starte bra..
Resten av dagen skal jeg ut på nye eventyr med Jeanette. Jeg ELSKER ferie <3

 

Hva skal dere idag?

 

(2) Skriv en kommentar

fine blogger...

  21.02.2011  11:31     Dagbok

Mathilde, Caroline, Flora, IdaCaroline, IdaAgnes, Hanna, Erica, Mari Adele, SandraTherese, TinaLinneaHilde,Kontrazt, Dagensoutfit, Johanna, Lisa-MariBirgithe...

 

 

Foto:  bloggene

 

 

inspro by Mathile.

(0) Skriv en kommentar

i 15 blå

  20.02.2011  19:46     Dagbok

To mil i 15 blå, søndag <3

 
I dag har jeg forflyttet meg en mil, for så å gå akkurat den samme løypa tilbake. Da jeg kom hjem, hadde jeg påført meg selv frostskader på beina.. Men det var gøy! litt..

 


(1) Skriv en kommentar