Tp

  28.02.2012  21:47     Dagbok

Therese har hatt det utrolig morsomt med å gå gjennom HELE arkivet mitt i kveld, og lagt linker på face. Her snakker vi 2009. Så har hun mobbet meg for det etterpå. Så nå vurderer jeg selvmord. neida. joda. 

 Dette er forresten Therese Pedsersen. Hun er 14, men liker å si at hun er 15 for da virker hun større. Hun liker også å tro at hun er smelfeit, og at hun burde gå ned i vekt. Og tro meg dere, DET BURDE HUN. Bare se på de beina. huff, og æsj. Ellers så er Therese fjortiss to the max, men vi pleier ikke å si det til henne, for hun blir for såret, og det ender ikke bra for noen. kuttkutt. Therese hooker nye gutter hver uke, men slår hvis noen sier hun er player. Så ikke bruk det ordet rundt henne, da kan du ende opp med et blått øye. Ellers så er hun å finne på nærmeste Mcdonalds, med en burger i hånda og fett rendene nedover hele henne. 

 

Therese har et snitt på 1.3, og hun er fornøyd med det. Siden vi støtter henne i hennes vanskelige tid, lurer vi henne også til å tro at det er dødsbra. Og btw, hun er SINGEL. 

 

Mer bilder av frøkna kommer. 

 

 

(1) Skriv en kommentar

Just girly things

  21.02.2012  16:48     Dagbok(4) Skriv en kommentar

Before I die pt.2

  13.02.2012  23:13     Dagbok

(0) Skriv en kommentar

Det er vanskelig å tro

  12.02.2012  15:46     Fotografi

De tror ikke på meg lenger. Det er vanskelig å tro på noe man ikke ser. 


 

De trenger ikke tro på meg, jeg vet hvordan det er. Det er hardt å være alene om noe.  

Jeg er ingen skuespiller. Jeg er 15 og syk. Syk inni meg. Det trenger ikke å vises på utsiden. 


 

Tvil, oppgitte blikk og ironi er ikke det som kommer til å gjøre meg frisk. Bare så du vet det. 


 

Så jeg smiler. Smiler mot de som ikke tror, og de som snakker. Jeg prøver å leve som før. Det vil ikke si at jeg er noe bedre, bare sterkere. 


 

Hvorfor skal jeg måtte se syk ut, for at folk skal tro på meg? Hvorfor trenger jeg at folk tror på meg? 

 

Fordi mennesket har vanskelig med å godta ting de ikke får håndfaste beviser på. 

(5) Skriv en kommentar

Fugler på natterstid

  12.02.2012  00:02     Dagbok

 

 

Fuglene på veggen min står for drømmen om å reise. Når jeg blir stor skal jeg hoppe på et tilfeldig fly fra Gardemoen på en fredag, og dra dit jeg kommer. På natten skal jeg sove på et sted jeg har penger nok til, og på dagen skal jeg fange verden gjennom kameralinsa mi. Den skal forresten være skikkelig bra. Så skal jeg med Starbucks kaffe i hånden, og en lommebok med en studens lønn i, overleve helgen. Så på mandag skal jeg stå med beina godt plantet på norsk jord, med et fult minnekort som håndfast bevis. 

Det er dette jeg drømmer om på natterstid. Det blir fint når jeg en gang skal gjøre det. 

(2) Skriv en kommentar

Before I die pt.1

  11.02.2012  01:19     Dagbok


(1) Skriv en kommentar

Drømmehjertet

  10.02.2012  17:49     Bøker

"Hva er drømmehjertet mitt, Tìa Nora? Det er det hjerte du har inni deg som aldri kan bli såret av brutte løfter eller smerten ved å lengte for mye."

 

Drømmehjertet er 414 sider med sorg, drømmer, virkelighet, glede, kjærlighet og et ustoppelig ønske om en forandret verden. Det starter på Cuba i 1956, før revolusjonen og hendelsene som fikk Cuba til å bli en kommunistisk stat under Castro. Vi leser om et Cuba som ligner paradis. Med tropevarme, turkist hav og en naturlig skjønnhet som bare finnes i Karibien. 

 

 

I boka følger vi Nora og kusinen hennes Alicia fra barndommen til de måtte skildes etter 15 år. Nora flyter til USA med sin familie, mens kusinen blir igjen. De to skriver brev, og holder kontakten så godt som mulig. Etter mange år møtes de igjen, og Nora får se hva 30 år har gjort med hennes Cuba. Kommunistene har ødelagt alt som var vakkert for innbyggerne, og livet til Alicia har endret seg drastisk. 

 

 

Alle som har lest Øya, Drapeløperen, Tusen stårlende soler eller Idas dans må lese denne. Det må også alle andre. Mener jeg ihvertfall. Boka gir et innblikk i et liv som ingen av oss har tenkt på før. Det er en sterk historie, og vil røre hvem som helst. 

(3) Skriv en kommentar

deborah lippmann

  10.02.2012  11:07     Dagbok

Når jeg startet å blogge igjen, lovte jeg meg selv å bare blogge om ting som kan ha en mening. Virkelige innlegg, med gjennomtenkt tekst og bilder. 2 dager inn i prosjektet bryter jeg løftet. 

 Jeg fikk neglelakken jeg bestilte i posten i går! Fargen var ikke helt som jeg hadde tenkt meg, men etter noen minutter med overveielse, fant jeg ut at den ikke var så stygg likevel. Kjøpte den her! Jeg må neste skryte litt av leveringen. Jeg brukte penger jeg ikke hadde på disse på onsdag, og de kom i posten i går. Det er det man kaller raskt. 

 

Ok, det var nok om neglelakken. Jeg blir flau av å blogge som dette her jeg. herrigud

(2) Skriv en kommentar

Fine iphonedeksler

  08.02.2012  21:50     DagbokÅh, noen av de er på vei til meg! lykke. 

(8) Skriv en kommentar

sweet 15

  08.02.2012  15:15     Dagbok

Jeg er femten. Om et år kan jeg sitte bak rattet og eie veien. Om 3 år kan jeg gjøre hva jeg vil. Om 5 år kan jeg kjøpe vann med sterk smak. Om noen år er jeg stor jente.

 

Når du er femten er du liksom stor da? Jeg vet ikke jeg. Det er jo ike akkurat sånn at jeg kjenner forskjellen på åra. Etter å ha tenkt ganske mye på dette her, har jeg konkuldert med at det er oppførselen og ikke alderen som betyr noe. Du kan være 15 og fremdeles synes Hannah Montana er stort, og du kan være 15 å lese Ibsen på fritiden. Det er forskjellen på menneskene som betyr noe. Jeg liker å tro at det kommer mange fine år. At dette her som er  the time of our lives, og at resten bare blir en hau med ubrukelig dritt, nekter jeg å tro på. 

(2) Skriv en kommentar