Alt er kleint

  27.04.2012  15:27     FotografiJeg vet ikke hva som er mest kleint, jeg. Stå foran et kamerastativ og vifte med håret, eller legge bildene ut etterpå. Kleint er det ihvertfall. Veldig. 

 

I helgen skal jeg seile Norges cup. Jeg er forberedt på å dø, eller verre. Så ikke forvent at jeg står foran kamera og er klein de neste dagene, jeg skal spare dere for det. Det er egentlig kjempelenge siden jeg har seilt norges cup. Det kan vi skylde vinteren for. Jeg hater vinter. Norge altså.

 

PS. Klein må være mitt mest brukte ord på en dag. Ihvertfall er det på top 5 lista. Alt er kleint når man bruker gjennomsiktig skjorte. alt. 

(3) Skriv en kommentar

pretty

  24.04.2012  16:15     Dagbok 

(3) Skriv en kommentar

Cut out all the ropes

  23.04.2012  16:07     Fotografi

 

Birdy - Skinny love

 

Jobber med å finne min egen stil på bildene mine. En stil ingen andre har. Jeg liker det midterste ganske godt, er noe ved kontrastene og de mørke fargene som gjør det litt mitt. Blir bra når jeg får det nye kameraet, dere. best

 

ooooog beaten gjør meg vill. ey. 

(3) Skriv en kommentar

Om meg. punktum

  22.04.2012  19:51     Dagbok

"A smooth sea never made a skilled sailor"

1. Jeg er seiler.
2. Jeg er fotolover 
3. Jeg liker å bruke rare ord som meget og underlig. 
4. Jeg er kul. (mye pga. punkt 1, 2 og 3)
5. Jeg  skal ikke ramse opp alt jeg er med nummer foran. Jeg er for mye til det.

 

Jeg heter Tora, og bor på bygda/ landet. Jeg er født i 97, og er derfor en del av gjengen 96'ere ser ned på, og som hater 98'ere. Men sånn er det bare. Jeg liker å skrive, og kan skryte på meg ganske gode karakterer sånn skriftelig. Men det er jo noe jeg selfølgelig ikke gjør, i og med at dette er Norge. Sånn rent politisk er jeg medlem av Unge høyre (snart medlem av Unge Høyre, jeg liker dem på facebook ihvertfall.) 

 

Jeg har alltid vært glad i å bruke det nye som finnes opp. Verste jeg vet er vel de som legger ut om hvor teit teknologien er, mens de sitter der og har null peiling. "JA, det fungerer faktisk og bruke appleprodukter mot pc'er. Og JA, jeg kan skrive et dokument på macen min, og så kan du lese det på din Toshiba fra 03 etterpå. Jeg vet, verden er utrolig." Begynner du å diskuterer brukbarheten og tilgjengeligheten til apple mot meg, taper du. Sånn er det. Er ikke vist å prøve en gang (to iphoner, en ipod, mac, to ipader. apple is the shit.) 

 

Jeg liker å tro at jeg er ganske morsom på twitter. Eller, jeg er egentlig mest sinna. Så follow meg gjerne her. 

 

Punkt 1, jeg er seiler.

Jeg har vært seiler i 7 år, og har ingen planer om å slutte å være det. På sommeren bruker jeg mesteparten av helgene mine på sjøen. Sånn på vinterer driver jeg ikke med en dritt. Det er derfor jeg kan data ganske godt. 

 

 

Punkt 2, jeg er fotolover. 

Hvis noen lurer, er det ingen ting som er bedre enn Canon når det kommer til dette punktet. Jeg er på ingen måte proff, men jeg har ikke speilrefleks for å ta bilder i speilet heller. Dette er i hovedsak en fotoblogg. Tror jeg da, har aldri egentlig skjønt hva jeg driver med her inne.

 

Jeg skulle gjerne likt å kalle meg en moteblogger, men det kan jeg ikke. I helgene går jeg kledd sånn her: 


Fine folk. nei. 

Ellers liker jeg filmer fra 80-tallet, og musikk som ingen andre 97'ere liker. Jeg er på ingen måte belieber, eller 1D freak. Jeg liker skrillex, jeg. Og rise against. #swag. 

 

Så hvis du er kommet for å lese sukkersøte tekster om et liv fult av kjærlighet og gutteproblemer har du kommet til feil sted. Jeg liker å tro at jeg ikke er sånn. #swag2

Når bestefaren min leste alle norskstilene jeg hadde skrevet gjennom ungdomskolen, sa han til meg at jeg burde begynne å se lysere på livet. Det var for mye død og elendighet. Så nå har jeg sluttet å skrive om folk som får kreft, og blir drept av bomber i Afghansitan. Nå skriver jeg om gale folk. 

 

 

Ps. jeg er også syk. Vondt i magen syk. Vært det siden oktober. Kan hende dere leser om det her inne å. Har vært hverdagen min i et halvt år. Nei, legene finner ikke noe. Ja, jeg er sikkert litt syk i hodet også. Den delen kommer med det faktum at jeg bor på landet. 

 


Kleint profilbilde på facebook. dro likes da. 

Noe mer dere lurer på? #shootme

 

(8) Skriv en kommentar

Sommer 2012 bucketlist

  22.04.2012  14:59     Dagbok

Jeg gleder meg til sommer, jeg. Sommer og sol. 

 åh, arkivbilder<3

 

Jeg lever for sommer. Jeg lever for varme og lange dager ute. Strandliv og girlling. Båtliv og brunfarge. Jeg og noen venner har laget tidenes bucketlist for sommern 2012. Aner ikke hvordan vi skal få gjort alt sammen. Det er jo bare 60 dager med sommer, sånn egentlig.

 

- Dra på David Guetta.

- Sove under åpen himmel

- Dra på minst 3 stor fester

- Grille på fjordparken med folk.

- Stupe fra båten.

- Campe i telt med folk.

- Bade ved midtnatt.

- Hoppe i strømmen på Batteriøya.

- Døgne.

- Kjøpe is i Holmsbu

- Stjele ribb fra Bokerøya og kjøre som gærne.

- Skype en hel natt med noen.

- Vindsurfe

- Dra til Sande og rope «jævla bondeland» hver gang vi ser en traktor
- Dra til Oslo bare for å gjøre det.
- Sove på trampolina
- Dra ut seint på selvikdagene
- Dra på elvefestivalen
- Se alle episodene med 90210
- Ta bilder i en applebutikk.
- Ha en sommerflørt
- Dra til Drammstad.
- Bade i Drammenselva.
- Kjøpe masse unødvendig drit, bare fordi vi vil.
- Dipdye.
- Vannballongkrig.
- Surfe
- Ta toget til det sted vi ikke har vært før. 
- Cliffdiving. 
- Tusenfryd. Tusen ganger.
 

 Så skal jeg ta bilder av alt, og legge de ut her. Det er en del av lista.  


(2) Skriv en kommentar

ikke glem meg a, please

  21.04.2012  00:26     Dagbok

UPDATE: jeg har sletta masse innlegg fra føritiden nå, for å spare dere for synet. Helt forferdelig. 2009 altså. 

 

Nå som folk kan skrive toraeidsmoen og legge til et .com, er det mye morsommere og blogge her også. Derfor, riktignok etter at jeg har fått meg kamera som funker, skal jeg starte å blogge igjen! Tror jeg. Lover ikke noe. 

 

Jeg satser på at den kamera delen ordner seg fint til konfen som er om ikke så alt for lenge. Hvis ikke blir jeg grinete. Når det er i boks, føler jeg på meg at inspirasjonen kommer. Men jeg lover ingen dagelige innlegg, eller opdateringer om hva jeg skal på onsdagskvelden. Det er så lite interesant at jeg får lyst til å grine. Men jeg vil skrive innlegg og ta bilder som ser litt bra ut, og er litt bra. Sånn at folk kan forvente seg noe for hvert innlegg. Høres ikke det bra ut så vet ikke jeg.

 

Så ikke glem meg ennå. Jeg er ikke klar for å bli glemt. 

 

 

(0) Skriv en kommentar

toraeidsmoen.com

  20.04.2012  23:16     Dagbok

Gjett hva jeg ENDELIG har fått gjort? Om et par timer er toraeidsmoen.com oppe å går! Jeg valgte og fremdeles blogge fra serveren til blogg.no, rett og slett fordi jeg har null peiling på andre nettsteder. Alltid lett å holde seg til det jeg kan. 

 

Så nå er jeg kjempefornøyd, og kan endelig begynne å fortelle folk hva bloggen min heter. Jeg mener, lightangel er jo jaa.. 09 altså, seriøst. 

Sånn ser jeg ut nå, for dere som lurte:

 Neida, jeg gjør ikke det. Ikke til vanlig ihvertfall.Fornøyd som bare det. Slutt å plag meg.

 


(4) Skriv en kommentar

Update 3.1

  18.04.2012  11:31     Dagbok

 Har vi byttet design blogg.no? Det har ikke jeg fått med meg.

 

Jeg føler meg dårlig som har gitt dere tomme tekster med ord som sier lite. Det har heller ikke vært så mange av dem at det gjør noe. Så nå tenkte jeg å gi dere en update uten bilder. Jeg har ikke noe å ta bilder av for tiden. 

 

Jeg fikk en kommentar med et spørsmål om jeg er psykisk eller fysisk syk. Svaret er vel begge. Jeg var/ er i utgangspunktet fyskisk syk pga. magen min som gjorde/ gjør vondt på nivå med å bli most av en elefant. Tenk dere det a. En elefant. Så kom den psykiske sykheten etterpå, sammen med leger som ikke trodde/ tror, venner som ikke viste/ vet og elefanter som ikke ville/ vil gi seg med å trampe. Og det er ikke sånn at alt dette tar en pause om natta så jeg kan få en god natt søvn akkurat.

 

Så sannheten er at jeg er sliten. Jeg blir sliten av å late som jeg ikke er sliten. Jeg blir sliten av å forklare hva som er galt. Jeg blir sliten av å prøve å overbevise alle om at det som er så utrolig reelt for meg, faktisk finnes. Derfor kan jeg godt være psykisk syk. Men det er jo for helvette noe som er galt. Noe mer enn oppi hodet mitt. Leger altså. Skjønner ingen ting. 

 

 

 

 

(1) Skriv en kommentar