Kjære lesere

  30.06.2012  23:03     Dagbok

Hei alle Toras lesere! 

Jeg skal nå ta over toraeidsmoen.com for evig og alltid. Tora slutter...
Jk. 

Som dere sikkert vet har Tora reist til Kroatia. Tenk at hun reiser fra meg og bucket lista vår?! Skuffet over deg Tora! 
Neida. Du må kose deg masse. Noe jeg vet er umulig uten meg..

Til dere som lurer jeg er Toras Biff, Therese. Uten meg er Tora ingenting. Bortsett fra nerd da, det er hun uansett.
Jeg er 15 år gammel og Toras kuleste venn. Tora har blogget om meg før, men da sa hun at jeg var guttegal or something. Leser egentlig ikke denne crappy bloggen til Tora så jeg vet ikke. 
Neida. Jeg er veldig glad i tora. Elsker henne faktisk, og bloggen da..
Ville egentlig bare lage ett skikkelig crappy innlegg på bloggen din slik at stattestikken gikk rett i dass, og slik at du mistet alle leserne dine.

  
Slik ser synderen ut i øyeblikket. 

slik ser jeg ut i øyeblikket. Pen, ikkesant? 
 
Også tenkte jeg siden jeg nå har muligheten så skal jeg legge ut noen stygge bilder av Tora for dere, værsågod!Så avslutter jeg med ett bilde av meg. HIHIHI

Loveutori

 


 

(3) Skriv en kommentar

ehh, ja. #2

  30.06.2012  10:13     Dagbok

Dere vet jeg sa fine bilder av meg ikke var å oppdrive?

 
ehh, ja. 

 

1. Jeg drar til Kroatia/ gardemoen om 1 time.

2. De 3 siste gangene jeg skulle ut å fly ble det skikkelig kaos overalt. 

     Thailand - snø i Tyskland så vi fikk nesten ikke dratt, og ble 4 dager forsinket. Utallige kanselerte fly, og timer i kø der ass.

     Bergen - STORM. Kanselert fly. og jeg var i tilegg alene. Men masse andre folk på min alder da. det ble kaos. 

     Stavanger - En stykk forbanna streik.

Så hvis dette går bra, er det et under.

3. Det regner.

4. Jeg har blitt tøffel.

5. Er hjemme igjen om 1 uke

 

Har internett der nede da. Det var liksom mitt eneste krav. Det og stor seng. Jeg fikk internett da. Forbanna bortsjemte unge. 

(1) Skriv en kommentar

rødt.

  28.06.2012  12:55     Dagbok

Herreguud så bra ting er. Jeg er frisk, ikke trøtt og ute hele tiden. Det blir virkelig ikke bedre enn det

 

Kreatvt

 

Jeg har falt helt for strand, sommer, båtliv og sol. Lever for dette. Og det er jeg vel ikke alene om? Om dagen står jeg opp når jeg vanligvis spiser lusj, og slapper av til jeg finnet noe bedre å gjøre. Det beste av alt er når jeg kjører båt/ sitter på med gutta som kjører båt. ÆÆÆ, skulle vært sommer for alltid. 

 

Skulle gjerne gitt dere et fint bilde av meg under her nå. Men tror ikke det er å oppdrive. Så dette får holde
ehh, tror vi kunne spart alle for det der. 

 

Forresten så drar jeg til Kroatia om 2 dager. (!!!!) det kan jo ikke bli annet enn bra

(3) Skriv en kommentar

Hvem er dere? egentlig..

  27.06.2012  12:38     Dagbok

Selv er jeg tidenes dårligste til å kommentere blogger. Gjort det sånn 5 ganger eller noe det siste året. Så jeg klager ikke på deres utrolig dårlige kommentaraktivitet. (neiida, klager ikke) Men sånn rent i følge statestikken hadde det vært veldig koselig om noen av dere gadd i svare på spørsmålene under! Tar ikke lang tid altså, promise. 

 

 

Takk på forhånd! 

(0) Skriv en kommentar

slutt a jenter.

  26.06.2012  13:57     Dagbok

Hva er greia med at jenter aldri kan være fornøyde med en dritt. VI strever alltid etter å få den perfekte sommerkroppen, og klager på hver minste lille detalj. Og de som faktisk er fornøyde, får ikke lov til å være det. Da er du selvgod. Du kan ikke si at du faktisk liker magen din uten at en eller annen idiot reagerer. Eller at du synes du har ganske greie lår, og ikke har noe problem med å gå i shorts.

 

HAAALLLOOOO, du kan ikke si sånt!?!?!?! du skal si du er feit du. så kan jeg si at du ikke er det etterpå, og klage over magefettet mitt. 

 

 

Og er vi ikke feite, så er vi for bleike. Tatt for lite sol eller noe. Fordi alle jenter burde bruke masse penger på å se orange ut hele vintern, og for all del jobbe for å få hudkreft. (åh, ja, jeg satt den litt på kanten) Jeg kjenner jeg blir lei meg. 
 Nå er det sikkert en eller annen jenteidiot som tenket at jeg mener alt dette om meg selv. Men som jente i norge gjør jeg naturligvis ikke det. Jeg vet selv at jeg er likblek. Men jeg kunne faktisk ikke brydd meg mindre. Personlig ser jeg tydelig på meg selv at jeg har vært syk, og synes jeg har blitt liten og muskelløs. Men det er en annen sak. 

  

Jada, det er superironske bilder. Men det er poenget mitt. Hvorfor skal vi ikke få lov til å ta bilder i bikini og legge de ut, uten at folk kommenterer det i dagevis. Hvorfor skal vi hele tiden si hva vi synes er galt med oss selv, isteden for å tenke på det fine vi faktisk har. For alle har noe de burde være fornøyd med på seg selv, og noe de er mindre happy med. Sånn er det. Så slutt med tullet deres. Bare slutt. 

 

Vi er fine uansett, dere. Alle sammen. Vi må bare se det selv først, og gi opp klagingen. 

(9) Skriv en kommentar

hva søren driver jeg med egentlig

  24.06.2012  12:00     Dagbok

Hei. Dette er meg. 

 

Hva driver du med? Hvorfor gjør du sånn der? Hva er greia med at båten neste velter? Du bare sitter jo der jo.


Jeg seiler. Fordi det er kult. Den gjør ikke det, slapp av, det er meg som ikke gidder å henge. SITTER DER?!??!I helgen er det nm i det greiene der, i moss faktisk. Og her er jo selvfølgelig jeg!! Men tror dere jeg seiler? nei. Hvorfor? syk. Igjen? IGJEN. 

 

Jenta har fått influensa eller hva faen jeg skal kalle det. Burde ikke vært lov. Jeg fortjener premie for mest syke og sippende personen noen gang. Når jeg er syk, vet alle at jeg er syk. I går satt jeg å skrev til sånn 20 personer hvor utrolig kjipt jeg hadde det. Stakkars venner. De fortjener en premie for å holde ut med meg de å.

 

Resten av de jeg sosialiserer meg med her nede (venner) er ute på sjøen og dør i dette øyeblikket. Blåser som bare det.  Er kanskje ikke så altfor dumt at jeg ikke er der sånn akkurat nå, egentlig. Men for all del. Gjør meg gjerne frisk igjen da, gud, buddah, allah eller kongen. Jeg vil også dø av for mye vind, og for store bølger. Men det ser ut til at det blir overdose av CuraMed mens jeg leser om hvor fett det er på Hove. 

 

Snakkes. 

 

 

(1) Skriv en kommentar

hils på jean aka. bff. aka. taper

  17.06.2012  22:52     Dagbok


Hun drar fra meg om 1 uke. Nei. 8 dager. Tapern skal til Thailand og bli der i 1 månde. Så ikke si hei til hun, si hadet. 

 

 

(2) Skriv en kommentar

happy.

  11.06.2012  16:36     Dagbok

Du må bare leve som normalt, sa de. Late som du ikke er sliten, og ikke er syk. Leger ass. Aner ikke hva de prater om.

 

 

Så gjorde jeg det da. Hørte på legen. Flink jente og det der. Prøvde å sove om nettene, og være våken om dagen. Tvinge meg fremover, og nektet å hoppe tilbake igjen ved første lille oppoverbakke. Så funket det tilslutt. Helt ut av det blå.


 

Nå skriver jeg livet<3 med hjerte bak, og spiser ikke boller. Fuck hvetemel. 
 

Jeg har de beste vennene, og den beste familien. Jeg sier ikke at jeg er frisk, bare MYE bedre. Og det liker vi/ jeg. Nå skal jeg ut med folk, og feire at det er 1 uke til feire! SNÆÆKKÆST. 

(9) Skriv en kommentar

TGIS

  09.06.2012  12:36     Dagbok

Jeg lever for sommer.

 Bevis på at jeg har venner. 

 

(5) Skriv en kommentar

gulfisk

  06.06.2012  15:39     Dagbok

Bø.

  

Jeg er så sjukt keen på ferie at det er vilt. Sitter bare på skolen å ser film uansett. Vi burde fått fri for lenge siden.

 

 

Jeg gikk med shorts på skolen i dag forresten. Folk ble nesten snøblinde av de fine, brune beina mine. Hva skal man si? Jeg er normann. En normann uten penger til å bruke på solarium, og med lite lyst til å være gul fra selvbruning. Satser stort på betakarroten. neida. joda. 

 Nå skal jeg varme meg en grandis, og klage over at jeg skal trene for første gang på 4 uker etterpå. Grandis er det beste som finnes, etter taco. Så vi snakkes sikkert. En gang. Håper jeg lever så jeg rekker det. 

 

Grandis out. 

(0) Skriv en kommentar

holdnåkjeft

  04.06.2012  20:40     Dagbok

Hun snuser. Hun var kul. Hun drikker seg drita på cider. Hun tapte. Og gikk hjem med en sokk over hode. Holdnåkjeft. 
 

Så sa hun ikke mer. Putta sokken i kjeften, og spiste den.  

Så ville de andre være som henne. Snuste, drakk cider. Ble drita og fikk nikkosjokk.

 

 

Også endte de andre opp med å gjøre det samme, og si det samme som de de egentlig hatet. Og så ble de sånn fordi alle levde på yolo, og det der.

 

Det er så kult å være mainstream. Gjør som alle dere. Drikk cider. 

 

 

 

(3) Skriv en kommentar