"Lars Tangen gjør Norge til republikk"

  30.07.2010  13:04     Dagbok
Vil jeg være en del av Norges fjortis-elite? Spørsmålet stiller jeg meg hver dag. Blogging er nå blitt fornavnet på landets pusekatter. De legger ut bilder på facebook med puppekløft og værhår, mens de holder mobilen foran speilet, og poserer med trutmunn. De legger om det norske språk mer for hver dag som går: likzzzom, azza, lol, omg, omfg, fml og alle andre mulige forkortelser. Brunkrem brukes i stor grad i ansiktet, og på leppene, men de glemmer helt bort halsen. De dør av absolutt alt. Og sist men ikke minst, de blogger. 

Alle vet vel at en riktig fortis alltid har en blogg i reinbuens farger. I stenden for x antall kommentarer, står det x antall puser eller søtinger. De blir gjerne omtalt som "rosabloggerne", og det siste jeg vil er å komme under den kategorien, som jeg i full fart er på vei mot. 

Gamle damer sitter i sine gyngestoler med strikketøyet i hendene og snakker om "dagens ungdom", og om hvordan ting var "før i tiden". Da tranen faktisk smakte fisk, og krone-isen kostet 1 krone. For mine kjære normen, hva kommer til å skje med fedrelandet når vår generasjon blir satt til å styre? Se for dere et land der Heidi Alexandra er ordfører i hovedstaden, og maler rådhuset rosa. Lars Tangen er president, og legger inne 1 time i skoledagen til solarium for Norsk ungdom. Der Fotballfrue er landslagstrener, og Ulrikke Lund skriver kostholds-bøker "hvordan gå en dag uten mat".
 
Hvordan kommer denne verdenen til å se ut når jeg er blitt pensjonist. Hva kommer jeg til å si når jeg snakker om "før i tiden" på gamlehjemmet i 2081?

Skal jeg slutte å blogge, slette hele greia og late som den aldri eksisterte? Eller skal jeg prøve å motbevise alle 30-åringer som mener at alle under 15 som blogger er "rosabloggere"? Er det i det hele tatt et poeng, eller er jeg også en del av disse fjortisene som skriver om sin hverdag? Hvordan virker jeg ut i fra bloggen min? er vel spørsmålet jeg prøver å stille.
(22) Skriv en kommentar

Read me, read me

  29.07.2010  23:27     Dagbok
Jeg leste helt sinsykt mye i Danmark, men i det siste har bøkene mine bare stått på bokhylla, urørt. Jeg tenkte jeg skulle begynne der jeg slapp, og lese litt igjen. Det er jo egentlig en veldig spennende bok jeg driver på med, så hvordan jeg har "glemt" og ta den frem, er litt rart!Leser du noe særlig?
(1) Skriv en kommentar

Fotoveggen

  29.07.2010  21:10     Dagbok
En gang i januar dette året laget jeg en fotovegg, med bilder tatt av meg. De har hengt oppe på rommet mitt frem til nå. jeg hadde veldig lite å gjøre etter at jeg kom hjem fra Jeanette, så jeg oppgraderte den litt.

Men jeg ble litt lei av at det bare var naturbilder der, så jeg hang likegodt opp litt minnebilder på andre siden.Som dere ser er det bare 4 bilder der. Det er fordi jeg har tenkt å printe ut bilder etterhvert som jeg opplever forskjellige ting. Så tilslutt er det forhåpentligvis fult av forskjellige minner jeg kan se og tenke på. 

Hvordan likte du fotoveggen min?
(2) Skriv en kommentar

Tone-fever

  29.07.2010  18:54     Dagbok
Vår alles idol-tone, skal vi danse-tone og mgp-tone, er det noen i dette landet som ikke har hørt om jenta enda? Isåfall, er vedkommende godt isolert fra omverdenen. (som han hulemannen vet dere, som har sovet i snøhuler i flere år) 

Tone Damil Aaberget har sine hitter, sine listetopper og landplager. Men dette innlegget er ikke for å fortelle folk hun hennes utrolige karriere som ikke har vart i mer en 5 år! Men for å fortelle dere at hun er stemmen som i hodet mitt synger 
"I love you, me and my heart have decided. I love you, nothing won?t doing about it .Cause babe we really need you here to hold it all together" absolutt hele tiden! Det er til å bli gal av..

Her er mine to favoritter akkurat nå:
 
Tone Damli Aaberge - I love you

Tone Damli Aaberge - Fever

Hører du på Tone, hva er din favorittsang av henne?
(1) Skriv en kommentar

Reindrops on my window

  29.07.2010  13:04     Dagbok
Nå har vi østlendinger badet i sol siden mandagen. Jeg håper alle virkelig har brukt disse dagene godt, for det ser ut som om moderjord ikke vil skjemme oss bort. Yr sitt timevarsel er alt annet en positivt, det meldt utrolig mye regn på få timer. Jeg skal heldigvis ikke sitte inne og sture som vanlig. Jeg blir nemlig dratt ut av mitt kjære hjem, og til Drammen for å leie en liten film sammen med jentene. Lenge siden vi har gjort noe spesielt sammen nå! Når det er sånt vær kan vi også sitte inne, hele dagen, uten å ha dårlig samvittighet. 

Hva skal alle dere der ute gjøre i dag da?


(4) Skriv en kommentar