Work for it

  30.07.2012  02:01     Dagbok

"Jeg løp en mil i mai 2011. Da jogget jeg for et helt år."

 

Nå skal jeg bli treningsblogger som bare spiser salat, drikker vann 24/7 og tar speilbilder i treningsbh hver dag. SUPEREXITED.

 


madelenelisella

 

Nei, jeg skal ikke det. Men bli flink til å trene, det skal jeg. Og så skal jeg prøve å holde et kosthold som er sunt for meg. I og med at jeg ikke har glutenallergi, (ja, wft.) men det hjelper meg og sykheten min å ikke spise hvetemel, skal jeg prøve så godt jeg kan å holde meg unna boller, brød, pizza, kjeks, pasta, og alt det andre superdigge med hvetemel. Jeg vil legge meg til gode treningsrutiner, (som jeg hadde før..), og få en kropp som jeg virkelig er fornøyd med. Jeg vil ikke trene 6 ganger i uka for å oppnå det, men legge meg til vaner som gjør at jeg gleder meg til å trene. For det er jo virkelig noe å glede seg til! Følelsen av å ha tatt et skritt i rikitg retning, uansett hvor lite det er. 

 

 

Nå vet jeg allerede at jeg er tynn. Det er ikke det som er poenget haters. Poenget er at trening er bra, FOR ALLE. Et sunt kosthold er heller ikke skadelig. Så i noen uker fremover har jeg bestemt meg for å være streng med meg selv. Så streng at jeg skal kjenne resulteter på kondisen, og se antydning til muslker. Jeg skal legge ut treningsprogramet mitt her, og FØLGE DET. Hvis jeg kommer over tips til lette frokoster/ lusj og sånt, (ph, hvem er det jeg lurer, jeg matforgifter alle jeg lager mat til, inkludert meg selv), og hvis jeg finner andre ting som skaper treningsmotivasjon, så skal jeg dele det her. Så når jeg kommer hjem fra båtferie (1 uke ++), så blir dette en klage - sutre - hverdag - trening - kostholds blogg. det blir kult nok. 

 


 

 

 

 

 

 

(5) Skriv en kommentar

skinnydipp'n

  20.07.2012  00:14     Dagbok

1. Dette er Therese. Hun er min biff/ bff. 

 

2. Sande er nabokommunen til her jeg bor. Vi liker egentlig ikke sande. (neida, joda.)


3. Dette blir et langt innlegg. 

 

YOBLOGGÆN

 

Tirsdagen startet sånn her:  

Fine jenter som badet på fjordparken vår i regnet. Det viser seg vist at vi ALDRI skal få sol en hel dag. Sommer i norge ass. 

 

Så gikk jeg hjem alene (lana del ray<3) og en smule deprimert over regnet, for å sette meg å se min 10. film på 3 uker. Men så bare, VI STIKKER PÅ BÅTEN Å SOVER DER DAA!!!

 
Så gjorde vi det, klokka 23 om kvelden. SPONTANTUR AZZ!!! Og siden det var så forbanna spontant, så ble det pølser til omtrent alle måltider. Nei, det har ikke noe med at jeg bare kan lage pølser og grandis. 
Det ble til en utrolig bra kveld/ natt/ morra ihvertfall. Har ikke noe bilder av det, men alle bare YOLO også bada vi i 2 timer. (seoverskrift)

 

Også ble det lyst da, selv om ingen ville at det skulle bli det. Også kom Magnus (alle burde vite hvem han er nå. Mest omtalte personen her inne) og vekte oss alt for tidlig. Men det gikk fint, siden han lagde frokost.

 

Alle bare, wiii, nå slipper vi å være redde for å bli matforgifta av tora.

 

 

the gang liksom. 

 

 

2. Sande er nabokommunen til her jeg bor. Vi liker egentlig ikke sande. (neida, joda.)


 
 

Vi (therese og jeg) fant ut at Sande ikke er så galt likevel. Etter å ha vært der i en dag. Det var liksom litt sånn, sommerfeeling. Bare se da. 

 De er mine beste. (+jean) Så ikke prøv dere en gang. Jeg biter. 

 

Også dro magnus og de andre hjem for å gjøre noe jeg egentlig ikke gadd å bry meg med. Så med mangel på noe bedre å gjøre, begynte therese og jeg  å gå for å kjøpe is. Gå. I Sande. Alene. (hadde tatt traktorn hvis ikke den hadde stoppa assss)

 

 

Dette er sande. Består for det meste av jorder og sånt. Og barberhøvler. Fordi Therese trengte dem til et eller annet så kjøpte vi like godt 20 på prix. 

 

Så gkk vi da. Og gikk. Og gikk. helt til vi bare nei, nå gidder vi ikke mer. Så tok vi buss. Etter 5 minutter på bussen, som vi forresten betalte 15 kroner for, forbanna dyr buss, så endte vi i sentrum. Det er ihvertfall det folk kaller det. Vi fant ihverfall europris og en sykt kul bil! 

Ja.


Men siden vi bor på bondelandet, så går ikke bussene mer enn 1 gang i timen. Og vi nektet å GÅ tilbake igjen.  Så vi tok en buss etter 10 minutter i sentrum, og endte opp på.. holdderefast.. NORDE JALSBERG BRYGGE. Eller NJB som alle kule 99'ere kaller det på facebook. Der vi har båten altså. 

 

Så fant jeg ut at vi hadde glemt hele isen, og at jeg var forbanna sulten. Så det ble pølser. 

 

 

Så endte det vel egentlig opp med at vi dro for å kidnappe magnus, sånn at han kunne lage frokost til oss en gang til. Og det gikk etter planen det. + at han tok med seg gitar. Så det ble egentlig utrolig koselig den kvelden. Selv om jeg ikke fikk noe is. 

 

OGSÅ VAR DET DAGEN DER PÅ I DAG DA xD xD cider'n gikk bare rett ned. 
Dere som synes dette var interesangt kan egentlig bare gå å smøre dere en brødskive med gulost. For det var det ikke. Men når jeg skal sjekke tilbake i arkivet i november for å finne glede i livet mitt, er det kult å lese hvor dødsfett jeg hadde det på båttur uten å egentlig ha vært på båttur. 

 

Så snakkes da. Stikker forresten på sommerferie i 3 uker i morra med den samme skuta, så vi er ikke helt over enda. 

 

(4) Skriv en kommentar

Sånn går no dagan

  15.07.2012  22:07     Dagbok

Mine fine.

 

Sommern er helvveis i dag, dere. Halvveis. Vet ikke helt om jeg skal le eller grine. Vi har jo enda ikke hatt noen sommer! Ikke varme, og nesten ikke sol. For 1 månde siden sto jeg og mine beste venner og hylte til David Guetta i valhall. Jeg vil tilbake dit. Tilbake til juni, førsommer og forhåpninger. Nå sitter jeg her med en tom følelse av at dette ikke kan bli så mye bedre enn like dritt som det er. Tror jeg skal skrive et lang, komplisert innlegg om hvorfor jeg driter i alt etterpå. 

 

så frem til da, fml og sånt. 

(1) Skriv en kommentar

Surfebabe #2

  13.07.2012  23:56     Dagbok

Sommer i norge ass. 40+ og bankers sol. 

 

Ooog blått vann. PUULA! Var en fin tur, kan man si. En fin tur med en fin familie, som lager fint bråk. Jeg savner det virkelig her jeg sitter. Varmen, bikini og savnet etter hva jeg trodde det kom til å bli når jeg kom hjem. Denne uka har ikke vært helt som jeg så for meg. Den har vel egentlig vært skikkelig dritt, av grunner jeg ikke orker å skrive her. For hele verden å lese. CHEERS TO THE TEENAGE YEARS, eller hva nå de skriver. 

 

(forbannadust.punktum.)

 

Update på sjukheten min: Jeg er ikke sjuk. Punktum. Nekter for at jeg er det akkurat nå. Nekter tilbakefall. 

 

(0) Skriv en kommentar

blogg-rape

  13.07.2012  23:21     Dagbok

Fra bestevennen din! 

Du blogger aldri lengre! Jeg er lei av det surfebabe innlegget ditt, har lest det 1000 ganger!

suss og nuss Therese ;***

JEG ER SINGEL OG DESP
 

(0) Skriv en kommentar

surfebabe

  04.07.2012  22:09     Dagbok
Åhh, så gøy det var! Tror jeg må flytte til et sted der det er evig sommer og bli beachbabe. Laget for sånt som det her

 

Ellers har jeg blitt litt brun. I morgen skal jeg bli ekkelt brun. Jober med saken fra 10-12 og 16-18. Midt på dagen er det for vamt til å løfte en finger. Men jeg klager ikke! Har det egentlig forbanna bra. 

 

(4) Skriv en kommentar

It's Pula

  02.07.2012  23:40     Dagbok 

Har det ikke så ille her nede altså.. helt greit med eget hus og pool. Helt greit med 35 + å.

 (0) Skriv en kommentar