This is the hard time, before we get just to it

  30.08.2010  15:11     Dagbok
Dagene mine prydes av stress, lekser, skole, gjøremål, trening, seiling og mer skole. Vi er inne i den 3 uka av virkeligheten etter ferien, og jeg kjenner allerede mangelen på søvn. Jeg føler denne vanskelige hverdagen på kroppen, og lengter sårt etter høstferie. 

(0) Skriv en kommentar

29.aug.2010

  29.08.2010  09:14     Dagbok
Jeg seiler i dag også... 
(0) Skriv en kommentar

Kveldskos i stugo

  27.08.2010  20:38     Dagbok
Tven surrer og går i bakgrunnen, jeg har laget boller med vaniljekrem og det er levende lys på kommoden. Jeg elsker disse alene-kveldene mine!Nå skal jeg sitte her resten av kvelden til jeg sovner. Ble ikke så mye søvn på meg i går natt! Og i morgen skal jeg seile kretsmesterskap i enda mer regn. yeey


Hva skal du i kveld?

(2) Skriv en kommentar

Årets skolebilde

  27.08.2010  20:01     Dagbok
Etter et døgn i "skogen" kom jeg meg endelig hjem. Det er vel av 0 interesse for dere at jeg skriver et superlangt innlegg om hva som har skjedd, hva vi gjorde og hvordan det så ut der hvor vi var. Men jeg kan si at natten var lang, og lenger enn det. 

Jeg skal legge ut en video med bilder, eller bare bilder, så snart de kommer på facebook. Det lille digitalkameraet mitt er nemlig ødelagt, og måtte bli hjemme. 

Så dere får nøyde dere med dette årets skolebilde av meg. Denne gangen ble jeg faktisk sånn passe fornøyd! (2) Skriv en kommentar

Kjapt jegløperutdørasnart innlegg

  26.08.2010  15:15     Dagbok
Hade, skal på telttur i regnværet med klassen! 
(1) Skriv en kommentar

Sekk på ryggen, nå skal vi telte!

  25.08.2010  21:33     Dagbok
I morgen kveld sier jeg hade til den myke sengen, dyna og kjøleskapet, og hei til liggeunderlag som er 2cm. tykt, klam sovepose og våte klær. Vi skal på telt tur! Og yr melder regn absolutt hvert eneste minutt. Jeg må jo si at jeg gleder meg til å sitte inne i teltet, høre regnet utenfor og ha de beste vennene som finnes rundt meg. Været får vi bare ta som det kommer, kanskje det bare er nok en feilmelding fra yr det er snakk om her!

(1) Skriv en kommentar

Jeg er ukens bloggdesign!

  25.08.2010  18:51     Dagbok
Jeg jobber jo en del for å få designet på bloggen sånn som jeg vil ha det. Og da er det ekstra koselig å få slike titler som "ukens bloggdesign"! Det var Silje Lien som valgte meg ut, så tusen takk til henne! 

Jeg skal prøve å skrive et kvalitetsinnlegg til dere i kveld, men jeg drukner bokstavelig talt i lekser denne uka, og har alt for mye å gjøre!

365 days bilde kommer ihvertfall senere...

Første og siste webcam bilde på blogge, får vi håpe da...
(1) Skriv en kommentar

Hot in august

  23.08.2010  20:46     DagbokHva er dine favoritter denne måneden?
(0) Skriv en kommentar

Pensjonistdagen

  22.08.2010  20:55     Dagbok
Etter å ha ominnredet rommet mitt nok en gang. Sitter jeg nå krøllet opp med beina under meg, i "hjørnet" og ser sex and the city på pcen. En av mine all time favoritter!

Søndager er alltid veldig slække for meg, med mindre det er seiling. Jeg finner alltid et eller annet småtteri å drive med, også går timene. Litt sånn jeg kan tenke meg at det er å være pensjonist i Norge. I morgen starter en ny uke, gleder meg til trening, skole og struktur igjen! 
(2) Skriv en kommentar

Følg meg på bloglovin

  22.08.2010  18:41     Dagbok
Nå har jeg, som alle andre før meg, også skaffet meg bloglovin. Så nå er det mulig å følge meg der!

Follow my blog with bloglovin 
(0) Skriv en kommentar

God morgen

  22.08.2010  12:02     Dagbok
Etter å ha tenkt litt, har jeg funnet ut at dette var den siste dagen jeg kunne sove lenge på en måned! Så når jeg våknet av at solen stekte huden min klokka 8, ble jeg rimelig irritert på plasseringen av vinduet mitt. 

Men god søndag morgen, Norge! Håper alle nyter den kanskje siste sommerdagen av 2010.

(0) Skriv en kommentar

Ny blogg (?)

  22.08.2010  02:08     Dagbok
Jeg har forandret med mye i det siste, og kan ærlig innrømme at arkivet mitt for desember 2009 gjør meg litt flau. Jeg har lenge tenkt på å starte helt på nytt, nå som alt annet også gjør det. Men det er et eller annet som får meg til å avbryte hver gang. For det første så mister jeg en del lesere hvis jeg bytter, for det andre så finner jeg ikke på et passende nytt navn. 

For "lightangel.blogg.no" var egentlig aldri ment som en personlig blogg, men mer som en kjendisblogg. Navnet var også valgt til en blogg med googlebilder. Nå har jeg lyst på en adresse med mitt eget navn i, men det byr på en rekke problemer.

1.Hvis du har www.fornavnetternavn.blogg.no, og noen bestemmer seg for å google navnet ditt, kommer det 10 sider med bare linker til bloggen. Og det vil jeg IKKE

2. Jeg er egentlig ikke spesielt glad i navnet mitt.

3. Alle enkle adresser med navnet Tora er tatt.


Jeg aner ikke hva jeg kommer til å gjør med dette, kanskje jeg skal prøve å lage en ny? Så gå tilbake til denne hvis jeg finner ut at det er bedre? 


Hva synes du om dette?
(0) Skriv en kommentar

Bokeh bilder - blomst

  22.08.2010  01:37     Dagbok
Jeg fant noen kule Bokeh textures på pcen istad, og prøvde meg litt frem i photoshop.. Jeg liker effekten, men dette bildet ble ikke helt vellykket. Det var et eller annet som ikke helt stemte med bildet. Hvis det er lyst ute i morgen, skal jeg prøve å ta noen slike bilder selv, jeg vet jo hvordan. 

Leker forresten litt med tanken på å starte med 365 days. Det ser jo utrolig morsomt ut! Hva synes dere om det?

// før
// etter

Hva synes du om bildet?
(3) Skriv en kommentar

Blunk, blunk

  21.08.2010  20:06     Dagbok
(2) Skriv en kommentar

Kjæledyr på facebook

  21.08.2010  18:38     Dagbok
Nå har jeg sett dette også. Neste blir vel å lage facebook profil til båten sin, "i dag tok båtføreren meg helt ut til Bolærne, jeg fikk litt motortrobbel, men han fikset det"  

Noen synes kanskje det er underholderne å lese hva katten til Wulff gjorde i går. Men selv ler jeg av hvor dumt det er, ikke av statusene.


megalol

Det beste  er at vi nå får se hva slags bortskjemt katt dette egentlig er, IPHONE dere, IPHONE! Når jeg får meg bikkje skal den i det miste ha litt stil, macbook air. 
(1) Skriv en kommentar

Dagens innkjøp

  21.08.2010  18:09     Dagbok
 
1// Muffinsformer - Traktøren 50,-
2// Bikini - Helly Hansen 149,- (salg)
3// Smykketre - Traktøren 129,-
4// Smykke - Cubus? 79,-
5// Klokke - gullsmeden 299,-
6// Tunika - Bikbok 149,-
(1) Skriv en kommentar

Snart på vei i posten

  20.08.2010  22:59     Dagbok
Jeg kikker inn i klesskapet, ser masse farger, kjenner lukten av nyvasket stoff. Jeg prøver plagg etter plagg, til jeg endelig finner noe jeg synes er passe ok. Alt jeg ønsker er å kunne shoppe for noen tusen lapper, finne noe riktig fint å kle meg i. Noe jeg stolt kan vise frem. Men kan jeg det? nei... 

Livingdoll, skal vi bytte liv?(0) Skriv en kommentar

Førsteskoledagantrekk

  18.08.2010  12:48     Dagbok
Da er jeg offisielt igang med mitt nye og bedre liv (for 36 gang). Jeg skal bli flink! Det rare er at jeg har mye mer energi nå, en da det var ferie. Også skal jeg kutte ut sløsingen med tid på pcen. Jeg leser jo alle slags mulige blogger! Jeg må prioritere bort noen. 
(0) Skriv en kommentar