nu

  23.08.2012  16:01     Fotograficanon 60d - sigma 17-70mm 

 

Nu regn det. 

(1) Skriv en kommentar

Livet er lettere med shorts

  22.08.2012  16:22     Dagbok

Vi går ned bakkene til skolebussen, så går vi hjem igjen etterpå. Også gjør vi akkurat det samme neste dag. Og dagen etter det.

 

Vi snapper (snapchat, idioter) folk som står 3 meter unna, og ler av hvor stygt bilde er.  Også gjør vi akkurat det samme neste dag. Og dagen etter det.

 

Vi løper i gangen for å rekke døra til klasserommet før en eller annen dust lukker den igjen, og vi ender opp med å komme for sent. Også gjør vi akkurat det samme neste dag. Og dagen etter det.

 

 

 

Vi spiser ekkel mat, og står i kantinekø for å spørre små folk om penger. Også gjør vi akkurat det samme neste dag. Og dagen etter det.

 

Vi sover igjennom tysk, og banner over hvor jævlig masse lekser vi har i matte. Også gjør vi akkurat det samme neste dag. Og dagen etter det.

 

 

Livet er lettere med shorts, ass. Mye lettere. 

(0) Skriv en kommentar

nei.

  20.08.2012  12:11     Dagbok

Starta på skolen i dag, jeg. Heldig som ikke startet forrige uke, liker ikke at jeg startet nå. 

 

 

Jeg vet ikke helt. Det er jo fint med rutiner, ting å gjøre og se masse folk hver dag og sånt, sosialt vet dere, sosialt. Men når jeg satt på skolebussen på morgenen i dag og tenkte over alle gangene jeg har igjen på samme bussen, ville jeg grine. Uansett hva de sier, så er det faktisk forbanna tidlig å stå opp 7 hver dag. Også sto vi foran skolen og sa hei til alle de vi ikke har hatt "tid" til å møte i sommer (vi vet alle at vi har hatt tid), hørte på rektor som da akkurat det samme som alltid, og gikk til det samme gamle rommet. Jeg vil ikke. Jeg bare, vil ikke. Ikke nå. 

 

Ferie for alltid. Tora for president. 

 

Neida. Vi kan ikke ha ferie for alltid. Skolen er viktig, og en del av det som skal gjøres. Jeg har motivasjon til å gjøre det bra og alt det der. Jeg kunne bare utsatt det litt

 

SÅ, CHEERS TO A NEW YEAR. May it be the best of them all. 

 

(1) Skriv en kommentar

Ask me

  19.08.2012  00:22     Dagbok

Jeg liker at dere stiller meg spørsmål! Får meg til å føle meg interessant, selv om vi alle vet at jeg er like interessant som et gresstrå. Men siden det er noen som lurer på litt ting her og der, kan dere likegodt bare spørre meg nå. Hadde vært tommelopp om jeg er så kul at noen faktisk lurer på noe om meg. 

 

SHOOOOOOT

  

Kommer til å svare så fort som mulig! 

(5) Skriv en kommentar

tumblr

  18.08.2012  16:27     Dagbok// min tumblr

(1) Skriv en kommentar

aldri. igjen.

  17.08.2012  13:16     Dagbok

Så hang jeg oppned i spinspider på tusenfryd for første gang, og tenkte at jeg aldri skal bli syk igjen. 

 

Når det blir oktober igjen, og vi går med skjerf og sånt, er det 1 år siden jeg ble syk. 1 år siden jeg ikke levde på flere måneder. Når jeg tenker på november og desember i fjor, er det ikke mye å huske. Jeg vil aldri ha det sånn igjen. Aldri. Nekter.

 

Jeg skal være 15 år og glad nå. Glad i å stå opp. Glad i å spise. Glad i livet. 

 

Det er tragisk at det ikke er sånn for mange fler enn vi aner. De er tragisk at jeg ikke hadde det sånn over en lang periode. Ingen som ikke har opplevd følelsen av våkne om morgenen, og vite at det kommer til å gjør vondt uansett og at det ikke er noe du kan gjøre med det, kan forestille seg hvilket helvette det er. Så ikke prøv dere engang. 

 

Jeg har ikke hatt så vondt i magen at jeg ikke kan stå på flere uker. Jeg kan faktisk ikke huske sist. Det er herlig, det. 

 

 

Så nå skal jeg starte på skolen igjen, seile, være med fete folk og ha et bra år. Det lover jeg meg selv. 

 

 

 

(5) Skriv en kommentar

Game on, world.

  13.08.2012  19:58     Trening

Når jeg løper, løper jeg med Nike+ running app. Den funker som min personlige treningsmotivasjon, og trener. Den forteller meg hvor langt jeg har løpt, hvor fort og når det gikk best i løpet av turen. Det er noe med det å se utviklingen over tid som gir motivasjon. Og å slå tidligere rekorder. Det som også er kult med appen, er at du kan konkurere mot venner. LIKERDET.

 

Nå som jeg har kommet hjem fra sommerferie, har jeg tenk å sette opp en skikkelig plan. Den skal jeg selvfølgelig dele med dere når jeg for somlet meg til å lage den! Den siste uka har jeg trent mer enn jeg har gjort tilsammen i hele år. Føler meg så bra! Får et kick av å løpe.

 

 

596,317,887

 

This is not just a number.


 

THIS IS 278,908 JUMPS. THIS IS 811,758 MILES. THIS IS 2,003,758 PEOPLE. THIS IS 86 COUNTRIES AND 25,678 CITIES. THIS IS THE WORLD RECORD WE SET ON AUGUST 12. THIS IS OUR GREATNESS. THIS IS OUR NEW GOAL. GAME ON, WORLD.

 

I går var Nikes dag for å slå verdensrekord. Jeg løp en mil (!!!) for å være med, fordi jeg synes det er så gøy å kunne være en del av sånne ting. Også slo jeg ny pers da. Og ødela beinet mitt. heheh

 

 

Jeg tror jeg har overbelastet det. Gjør ihvertfall vondt å bare gå. Menmen! Idretskader er kulere enn andre skader. 

 

Nike+ running appen er for både iPhone og android, så det er bare å laste ned! Gratis er den å. Jeg <3 min ihvertfall. 

 

(4) Skriv en kommentar

my name is tora, who the fuck are you

  08.08.2012  19:45     Dagbok

Dropper å si hei. det så mainstream.

 

Lever livet med vann, kortspill, trening og bøker. Jeg er som tatt ut av en serie om en tenåring med flink pike syndrom akkurat nå. Livet på båten har sånn innvirkning på meg. Jeg liker det egentlig. 

 

 

Ganske sikker på at jeg har sett Norges eneste pyramide.  

 

Den er plasert i Stavern, og er egentlig et museeum. Men vi sier det er en pyramide. Så mye kulere.

 

 

Her er meg på båttur. Tror ikke det har blitt tatt et neste bilde av meg uten solbriller hele sommern. Tror ikke det skal tas et heller. 

 

 

Og nå er sommern snart over. Jeg er fremdeles på båttur, så helt over er den ikke. Gleder meg masse til å komme hjem til vanlig do, et kleskap og OPPVASKMASKIN! Selv om jeg kommer til å savne dette båtlive som jeg er så glad i. Men siste uka kommer til å bli best. Alt skal skje sisteuka. En enslig liten uke av 52 som vi fremdeles har fri. Jeg vet ikke helt om skolen kommer til å ta knekken på meg igjen. Håper ikke det. Men det er et annet kapittel av denne syke, idiotiske bloggen. 
Treningen går forresten superbra! Er så gira at jeg løper litt lenger, og litt fortere for hver gang. Kommer et innlegg om det når jeg kommer hjem. Har lovet meg selv å bli blogger igjen til høsten. Bare å glede seg! 

(1) Skriv en kommentar