hei, oslo! kom hit a

  22.09.2012  00:31     Fotografi

Klokka er 12 og det er fredag. Jeg i senga mi og ser på bilder jeg tok på en tid hvor jeg bruke :D i meldingene mine og sånt. Den tiden var mai det. Mai. Finnes ikke noe finere ord en mai. De over er fra Oslo den uka jeg bodde der, og jobbet i verdens beste aftenposten.

 

Egentlig skulle ønske jeg var ute og hørte på dårlig listepop med folk som liker sånt akkurat nå, men her sitter jeg med den sære lista mi på spotify i senga. En kompis av meg kalte spotify for spoty i går. SPOTY? er det en helt vanlig forkortelse?

 

Når jeg skulle belønne meg selv (for å være så flink) med en pølse på mix i går, var de tomme for ketshup. HVEM SELGER PØLSER UTEN Å HA KETSCHUP. Så jeg krangla med pølsedama i 15 minutter før jeg fikk 20kroningen min tilbake og gikk. Nei, kyss meg i ræva. For en fredag. 

(0) Skriv en kommentar

smile

  13.09.2012  18:08     Dagbok

 

Hverdagen stråler. 

(0) Skriv en kommentar

biff

  08.09.2012  23:35     Dagbok

(0) Skriv en kommentar

evig søndag

  08.09.2012  18:06     DagbokDet var virkelig på tide at jeg fikk tak i den boka. Jeg sto med den i hånda en dag før den egentlig kom ut i butikkene, men presterte da å ikke ha penger på kortet, så jeg måtte bare legge den fra meg igjen. Etter det var den jo utsolgt over alt. Var så mange forbanna gærne bok lesere som akkurat skulle ha den boka jeg ville ha, og det på samme tid som meg. Den var utsolgt fra forlaget to dager etter at den kom ut, sa dama som jobba på ark. Hun leser sikkert ikke bøker en gang, og hadde garantert tatt en med seg hjem selv bare så hun kunne poste bilde av den på instagram. 

 

Men i dag fant jeg den endelig! Så nå skal jeg lese den, og sette den bladt alle de andre meningsfulle ordene på hylla over senga. Bøkene mine er noe av det beste jeg har.

 

Alt du vet er feil, skrev hun, og ga meg et forbilde å forgude. Linnea Myhre er noe for seg selv. Linnea Myhre er hele Norges jente med bein i nesa. 

(0) Skriv en kommentar

Q&A

  04.09.2012  21:20     Q&A


Hvor ser du deg selv om 10 år ? 

By the time i'm 25.. Studerer forhåpentligvis medisin et eller annet sted, har muskler på kroppen, ro i sjela og høy på livet. 
 

Hva er det beste du vet om vinteren?
Liker ikke vinter. Det er kalt, vått og mørkt. Men det må vel være ulltepper, kakao og bøker. De tingene er så mye bedre om vinteren. 
Hva vil du gjøre når du blir eldre?
Jeg vil bli lege. En lege som er lege for å hjelpe andre, og ikke for å tilfredstille sitt eget ego. 


Hvilken linje på vgs vil du gå?
Siden jeg har såpass høye mål for meg selv, blir det studie med realfag! Må si jeg gleder meg. 

Hva bruker du til redigeringsting? 

Photoshop cs6. Jeg kjøpte det selv med studentrabatt. Da ble det ikke SÅ dyrt, men dyrt nok. Er likevel kjempefornøyd! 

 

Har du hatt noen kjærester? hvor mange?
haha! Nå ler alle som kjenner meg. Jeg har hatt 1. Han heter magnus og er kjendis her inne. Jeg pleier å så midt mellom alle kjærsteparvennene mine og klage over hvor forever alone jeg er. Men jeg gjør ikke så mye for å endre på det selv, så da får det bare være sånn. Jeg liker meg selv best som singel. Har aldri trengt noen andre for å føle meg bra.Ser heller på det på den måten, selv om sannheten er at jeg er født til å ende opp med katter. 


Hva liker du best med deg selv?

Kanskje at jeg har fort for å lære nye ting, og at jeg har blitt ganske trygg på meg selv. 

 

Hvordan går det med deg?

Hyggelig spørsmål! Det går faktisk bra. Bedre enn noen gang før, tror jeg. 

 

Hva slags mål har du for det siste året i 10ende?

Ehehe, jeg er ikke akkurat snill med meg selv når jeg setter meg mål. Har vel et mål om å oppnå mitt beste snitt overall, og da må jeg over 5,6. WORKING HARD. Hvorfor tok du meg ikke på båttur i sommer?

Fordi du stakk av. Hva syns du om rasister?

Liker ikke mennesker som er rasister, mobbere eller andre slike former for idioter. Men jeg klikker ikke i vinkel hvis noen kommer med et litt rasistisk utsagn eller sier noe som kan oppfattes feil. Men har absolutt ikke noe til overs for rasister! Tror du vi kommer til å dø på slutten av 2012?

Nei, jeg skal leve mye lenger enn dette. Vi har da klart oss før. 

 
Hva var det som egentlig var galt med deg?
Ok, dette burde jeg vel egentlig skrevet mye før i klar tekst, men jeg slet/sliter med magesmerter fra et annet univers. Hele greia startet i midten av oktober 2011, og jeg brukte hele den måneden, november og store deler av desember inne i senga. Jeg var på sykehuset flere ganger, med de fant ingen ting. Det vil si, de tok seg verken tid eller penger til å undersøke meg ordentlig. Jeg ble rett og slett ikke trodd av legene, selv om ALLE så at magesmertene mine var ren fakta. I Januar, Februar og Mars var jeg til og fra på skolen, men mye mer enn før jul (før jul snakker vi kanskje 10 ganger tilsammen på 3 måneder.) I April begynte jeg å bli litt bedre, og mai var en stor opptur. Jeg ble testet for Cøliaki i midten av mai, (det tok altså rundt 8 måneder i norsk sykehus). I juni anså jeg meg selv som frisk. Og nå har jeg ikke hatt vondt i magen på 5 uker. Vi vet fremdeles ikke hva det er, men jeg holder meg borte fra hvetemel, og tar ting med ro.

Jeg er livredd for tilbakefall. 
Hvordan syk var du?
Magesmerter fra et annet univers.  
Er du frisk nå?
Så frisk som jeg håper på å bli uten hjelp.  
Favoritt bok?
hm, det er så mange. Men jeg er ekstremt glad i Morgenen i Jenin og Tusen Strålende Soler. De er fine. Ellers har jeg blitt hekta på krim, og holder på med Milenium nå. 

Favoritt musikk? 
Frank Ocean, Mac Miller, A$AP Rockey, Lana Del Ray, Red Hot Chillipeppers, Wiz Khalifa, Coldplay, The Wanted, Eminem, Karpe, Death Cab from Cutie. Noen av de jeg digger. 
 
Hvor høy er du?
Liten* jeg er 166 liten.

Yndlingårstid?
Hva for slags spørsmål er det? S-o-m-m-e-r. Jeg er et sommerbarn født på vinterstid. 
Yndlignsdyr?
Er det fælt å skrive at jeg egentlig ikke liker dyr? For jeg gjør ikke det. Dyr er ikke helt min greie. Jeg synes de bare er der, hvis de ikke har en slags funksjon som kuer eller griser. Har aldri helt skjønt hvorfor alle absolutt har så lyst på en liten hund hele tiden. Eller katt for den saks skyld. Nå har jeg aldri hatt noe dyr heller da, det skal sies. Men måtte jeg absolutt velge, ville jeg hatt fisker eller noe. Er det en gang et dyr?

Kan du lage en video en dag?
heheh, det vil ta kleinhet til et nytt nivå, men ja. Det kan jeg sikkert få til. 

Hvordan kamera har du?
Canon EOS 60d. malove. Fikk kongen til konfen. Nå er det liksom mitt.(4) Skriv en kommentar