Tilbakeblikk del 1

  31.10.2010  13:38     Dagbok

Da har jeg gått igjennom de 4 første månedene med blogging, og jeg har tenkt tilbake på alle minnene.

Den 20. oktober 2009 ble Lightangel.blogg.no opprettet. Planen med det hele var en moteblogg basert på kjendisers antrekk, og google bilder! Jeg ser tilbake med skrekk på hva jeg skrev om de første ukene for 1 år siden.

Alt fra Lilly Allens sitt "dristige antrekk", til Serena Van Der Woodsen sitt hår. Stella MCcartney var det store idolet innen mote.


I November begynte jeg å skjønne at google blogging ikke var tingen for normen, og startet å legge ut picasa redigerte bilder, med vannmerke. Og skrive om min utrolig spennede hverdag. Hovedtemaet som gikk igjen i så og si hvert innlegg, var snøen som hadde kommet.

Så den 18. dro jeg og min familie en uke til Egypt. Og når jeg kom hjem hadde jeg masse bilder å legge ut fra tuen.Desember startet med lite blogging, og det som var, er så ubetydelig at jeg ikke en gang gidder å legge ut bilder fra det. Men jeg fikk min første jobb, og gikk dør til dør hver søndag i 6 måneder.


Så kom julen, og jeg gikk rundt i stua og tok bile av alt som het juledekorasjoner.

så ble det 2010 og jeg startet året med å kjøpe nye vintersko...


Bloggen fikk smake godt på ordet outfit, litt for godt faktisk. Jeg blir rød i kinnene når jeg tenker på at noen faktisk kan ha sett disse bildene!

Og så på slutten av måneden kom den etterlengtede dagen da jeg ble tenåring!
Og for pengene jeg fikk kjøpe jeg min kjære mr. HP..Så ble det den kaldeste måneden dette året, februar. Jeg husker en gradestokk som gikk langt under 15- grader! Jeg brukte stor sett all min tid inne, og jobbet med bloggen. Det var vel rundt denne tiden at min store kjærlighet for design kom frem. Jeg surret litt med forsjellige koder, og fikk til det første fine designet her på bloggen.


Så skulle jeg feire 13års dagen min, som ingen andre. Jeg leide et festlokale, og ba inn hele klassen min pluss noen til. Det var den beste bursdagen noen gang, og jeg ser tilbake på den tiden med savn.
Jeg fant også ut av norges daglivarebutikker solgte drømmen av kaffe, og sammen med Freia, Vampire diaries, og kulden fikk bloggen høre mye om dette.


Så kom de to ukene med vitersport, gledeshyl og Petter Nortugh. Hele Norge satt klistret til sjermen under hans, og Marits utrolige spurter mot OL-gull!


Bloggen fikk selvfølgelig merke det, og dette er bare et av mange bildet jeg postet av våre idrettshelter.

 

Del 2, og 3 kommer snart!

(0) Skriv en kommentar

Bloggen 1 år!

  31.10.2010  11:56     Dagbok

Jeg så gjennom arkivet mitt i stad, og til min stor overraskelse fant jeg ut at denne flaue katastrofen er 1 år!

 

Jeg husker dagen jeg opprettet bloggen. Den var resultatet av for mange Gossip girl episoder, for planen med lightangel var en anonym mote/ sladdreblogg. Men jeg etter en uke begynte jeg med mer og mer personlige innlegg, og tilslutt utviklet det seg som en flau, avhengighetsskapende hobby.

 

Den siste måned har jeg lagt bloggen på hylla, og konsentrert meg om andre ting. Men nå som jeg har et flunkende nytt design, vurderer jeg å starte opp igjen! Men nå som en blogg med mer fokus på bilder enn tekst, for det er den veien jeg vil gå.

 

Hvor gammel er din blogg?

(3) Skriv en kommentar

Love

  30.10.2010  19:07     Fotografi
Jeg hadde den i hvitt før, men måtte levere den inn igjen etter at den ble ødelagt. Gullfunn klarte dessverre ikke å reparere den søte sommerklokka, men jeg fikk velge en helt ny. Jeg elsker virkelig den sjokoladebrune fargen!

(3) Skriv en kommentar

Reflection

  30.10.2010  17:27     Dagbok
Nydelige Drammen badet i solskinn for et par uker siden. Jeg og Anniken benyttet sjansen og spiste italiensk is ved elvebredden.

(1) Skriv en kommentar

The wall of photos

  12.10.2010  19:46     Dagbok

Før har jeg bare hatt bilder hengene på veggen med dobbelsideteip. Men nå ville jeg ha litt forandring.

 


Dere ser godt hvor printeren gikk tom for blekk... Det var fint med litt endring på rommet mitt. Tenker snart at jeg skal få ommøbler litt også.

hva synes du om bildeveggen min?

(4) Skriv en kommentar

Books

  11.10.2010  21:24     Fotografi

Gleder meg til jeg kan begynne å lese disse bøkene! Var så glad da jeg så Øya, Saras Nøkkel og L.A. Candy på ark, at jeg kjøpte de alle tre med en gang. Jeg har hørt så mye bra om dem, og hvis vi skal dømme bøkene fra omslaget, så er de allerede utrolig bra!

Har du lest en av de?

(0) Skriv en kommentar

Oppgraderinger i designet

  11.10.2010  20:33     Dagbok

Jeg var rett og slett dritt lei det gamle designet, og ville gjøre noen små endringer. Det ble ganske så kjedelig, og trist. Men enkelt. Jeg skal snart få laget meg et typisk "høst" design. For uansett hvor mye jeg liker sommeren, shorts og blomster, må jeg innse at det snart er vinter ute, og at prestekrager og epleblomster ikke helt passer inn.

Tror jeg skal lage et "savner sommern innlegg", og bli ferdig med all denne mimringen. jeg tok jo rundt 5000 bilder bare i juni og juli. Så ett lite tilbakeblikk på soldagene, skulle ikke være så vanskelig å lage!

Hva synes du om det nye, midlertidige designet?

(0) Skriv en kommentar

Video: Beautiful fall

  07.10.2010  19:09     Fotografi

Jeg hadde glemt hvor utrolig vakker høsten egentlig er! Fargene, bladene på bakken og skogene.

Når jeg våknet i morges og så den ganske så overraskende blåe himmelen, bestemte jeg meg for å ta en liten skogstur.Jeg slang kamera baggen over skulderen, og var ute i 2 timer. Resultatet ble over 200 bilder, hvor av kanskje 15% er brukbare. Men jeg var ihvertfall ute!

Inspirasjonen til alle bildene fikk jeg fra Ida. Hun la ut noen utrolig fine høstbilder for noen dager siden, og jeg fikk veldig lyst til å ta noen lignende.


Youtube ødelegger kvaliteten HELT!

Jeg er ikke fornøyd med halvparten av bildene en gang, og ihvertfall ikke med selve videoen! Men allikevel så synes jeg den gir en følelse av høst.

 

Hva synes du?

(2) Skriv en kommentar

Breakfast

  06.10.2010  18:37     Fotografi

Slapp av, jeg sov lenge, men ikke så lenge! Har absolutt ikke gjort noe i hele dag, og skal fortsette med det litt til.


Kate Voegele - Manhattan from the sky

(0) Skriv en kommentar

V to the intage

  05.10.2010  19:47     Fotografi

Jeg hadde helt glemt vintage effekten jeg lærte meg i photoshop! Jeg brukte den på alle bildene mine før, og overdrev skikkelig. Så da jeg kom over tutorialen jeg lagde i arkivet mitt, prøvde jeg meg på den igjen. Må si jeg egentlig ble ganske fornøyd med resultatet!


Hva synes du om bildene, og effekten?

(3) Skriv en kommentar