Var det kaldt oppe i holmenkollåsen?

  31.10.2012  16:28     Dagbok

Her om dagen snødde det. Helt på ordentlig. Det vakke nok med at de bare snødde heller, det la seg og. Så nå har vi snø på bakken dere, ikke ikke bare på facebook.

Helt utrolig. Skulle ikke tro sånt gikk ann. 

 

Med snø kommer vinter, og med vinter kommer den forbanna irriternde og diskusjonskapende vinterjakkesituasjonen. År etter år. At det skal være så mye styr for en jakke er jo i bunn og grunn tragisk. I år er det parajumper, i fjor var det goose. Jeg skal ikke uttale meg om hva jeg synes om akkurat det der, fordi jeg antageligvis får halve norge på nakken uansett hva jeg skriver. Men jeg vil ihvertfall påpeke at de som hadde goose i fjor og har fått seg parajumper nå, kan holde kjeft om at det er kaldt. Jeg er av den oppfattning av at det ikke blir kaldt i jakke til 8000. Det burde ihvertfall ikke blir det. Kommer jo ann på hva blondi1, 2 og 3 går med under goosen sin da, bikini kan være kaldt i november.

 

Også har det seg sånn i Svelvikhølet da, at hvis noen presterer å kjøpe samme jakke som en annen har fra før av, blir det slakt. Og da snakker vi ikke om uskyldig griseslak for pølsenes del. Nei, full jenteslakt med påfølgende psykologiske problemer. Vinterjakkesituasjonens ironiske del i dette tilfelle er at halve norge lebber rundt i samme jakke, og med uggs på beina. Det er tydlivis greit om jakka er av en spesiell type, ser dere. Nei, kommer aldri til å skjønne meg på sånt.  

 

Fin parajumper. Var det kaldt oppe i holmenkollåsen i morres eller? 

 Også har vi den helt egene diskusjonen om pelsoppdrett, dyremisshandling og minkkåper til damer på 50+. Det skal jeg ihvertfall ikke uttale meg om. Er det noen man skal passe seg for her i verden, så er det mennesker som er selve dyrebeskyttelsen mot ekte pelsjakker. DET er en diskusjon jeg ikke vil inn i. (jeg veit ikke om min er ekte, og ikke bryr jeg meg heller) Det morsomme mitt oppi tragedien er de jentene som var dyrebeskyttelsen i fjor, og bruker goose i år. Jasså ja, blei det for kaldt i cubusjakka? 

 

Vinterjakkesituasjonen er til å le av. 

 

 

(4) Skriv en kommentar

Jada. Du er hore du å

  28.10.2012  22:42     Dagbok

FOR EN HELG. 

 

 

Neida. Her i bygda fester vi ikke. Vi går rundt i bunad og kjerner smør mens vi hører på Alexander Rybak. Og tror dere ikke at det var min tur til å ha  fjøsvakt også? Jooda. Så jeg har ikke fått så mye søvn for å si det sånn. Kuene maset høl i bygdehue mitt hele natta. 

 

Neida. Bare tull. Egentlig bruker vi ikke bunad. 

 
Jeg har jobbet dugnad da! Og det var overraskende koselig. Dugnadsånd i et ekte bygdefolk! Vi konkluderte med at det faktisk burde jobbes mer dugnad. Jeg oppdaget også at handywomen ikke akkurat er mellomnavnet mitt. Makan til ubrukelig menneske. Jeg dugde til å steke vafler da i det miste. 

 

Øynene mine har forresten for lengst detti ut og eksplodert av synet av alle stygge halloweenkostymer som har florert på nettet i helgen. Føler jeg har sett litt for mye av litt for mange folk. Hele verden er jo horer på halloween. Detta må ha vært en lite lønnsom helg å være prostituert. Det er jo ikke akkurat sånn at dere sparer på fyllebildene heller. Fylleinstagramme er minst like ille for oss som får det i feeden, og ikke er på fest. Nei. Nestehelg! Da burde followe meg på instagram for å si det sånn. 

 

Nei. Tommel ned for detta tullet. Jeg skal værra indianer. 

 

 

Over og ut. Horer over alt. 

 

(holyshit det er mangdag i morra. Hvor er logikken i at helga har 2 dager? den ekke der.) 

(2) Skriv en kommentar

"det hagler!!" -kødderueller

  25.10.2012  19:43     Dagbok

Først, se denne. 

 

Hørte på den flere ganger enn jeg kan telle på henda i stad. 

 

Jeg vet ikke helt hvem jeg sympatiserer mest med jeg, dem som finner det nødvendig å oppdatere statusen sin med "det snør!!", eller dem som har samme behove for å dele hvor mye de hater den typen statuser. Begge er jo helt likegyldige for om det faktisk snør eller ikke, det har bare med min egen irritasjon å gjøre. I akkurat dette tilfelle er det også ren løgn, for det snødde ikke i dag, det haglet. 

 

Som det sommerbarnet jeg er, gleder jeg meg ikke akkurat til snøen kommer heller. Så for min del kan det godt holde seg til hagel. 

 

Etter å ha sett min bestis sin "det snør" status på face, (hun var min bestis for 5 minuetter siden, må ta en alvorsprat med fjotten i morra) måtte jeg jo naturligvis sjekke om det var sant at det faktisk snødde. Og det gjorde det jo ikke. Det blåste bare så kraftig at huset (nesten) fløy avgårde, og det haglet. Det er jo ikke sånn at vi i 2012 kan sitte der og se på at det skjer noe helt naturlig ute, vi må jo ta bilde. Du skal heller ikke se bort i fra at det bildet av hagel havner blandt matrester og tommeloppfortrening bilder på instagram.  

Når vi er inne på instagram, så kan jeg jo benytte sjangsen til å dele @toraeidsmoen med dere. Bare å followe! Jeg lover jeg er kul der, og legger sjelden ut mat eller tommeloppfortrening bilder. (Den siste kommer muligens av at jeg nesten aldri trener.) Også har jeg min helt egene hashtag!! #norgeidagass heter den, og er bilder av steder som gjerne skulle vært i norge. Jeg ekke så fan av norske årstider jeg ser dere. Det er greit nok at dere høstelskende strikkagensermennesker liker fargene på trærne og alt det der, men det gjør ikke jeg. Derfor har jeg min egen hashtag. 

 

 

Forbanna høstvær. Detta våkner jeg opp til hver dag. Eller, det vil si at jeg hadde våkna opp til dette, hadde det ikke vært for at jeg ikke kan se en dritt når jeg står opp. Det er jo svartere enn håret til emorøykekjerringa som står utafor butikken om morran. hallapåræ

 

Så kan ikke dere vinterelskende snømennesker ta statusene deres om det nyligste snøfallet til et annet sted. Opprett et eget sosialt nettverk for deling av tanker om været eller noe. Jeg hadde helt klart laget meg konto der. Bare holdt det unna min facebook eller i det miste til et lavere antall statuser. Okei, da er vi enige. Takk. 

 

(NEI, jeg kan ikke holde meg unna face, twitter eller instagra for å slippe og bli irritert over sånt som detta. Det er ikke en god løsning på problemet. Dessuten har jeg samf. prøve og rle fremføring i morra, og da må jeg lese tweets og skrive dissa meningsløse blogginnleggene for å ha en unnskyldning til å slippe å øve.) 

 

 

(2) Skriv en kommentar

Kræsjer med hue først rett i bånn

  18.10.2012  20:36     Dagbok

Meg på twitter 6. oktober: Statuerer et eksempel på dårlige venner. 

Meg på twitter 8. oktober: Tok sol for første gang i dag. 

Meg på twitter 11. oktober: Han hadde kledd burka. 

Meg på twitter 11. oktober: fittetryne. 

Meg på twitter 12. oktober: I følge insta var det fin soloppgang i dag. 

Meg på twitter 13. oktober: Jeg er heldig. Han er noe av det beste som finnes. 

Meg på twitter 15. oktober: Og der gikk alt i dass. 

 

Meg på twitter i dag: Hvis man kunne ha inhalert så mye helium at man fløy bort, måtte du gjerne ha benyttet deg av tilbudet.

 Hva er dette for noe tull, egentlig. Hvorfor var det så kaldt at jeg måtte bruke vinterjakka mi er om dagen, og hvorfor er det ikke sånn at jeg kan bruke shorts. Livet er jo så mye lettere med shorts, vet dere. Hvorfor er det sånn at Erica fuckingsperfekt Kvam og Aurora strøken Mohn får tilsendt sminke gratis i posten, for så å skrive hvor bra alle produktene er sånn at jeg bruker masse penger på å kjøpe akkurat det samme som dem. OG JEG SER IKKE UT SOM DEM FORDET. (hvem skal jeg saksøke for brudd på rettferdighet?) 

 

Hvorfor er det sånn at jeg ikke skal på noen ferie til varme sydenland i vinter, og hvorfor i helvette kan ikke jeg spise hva jeg vil uten å få

1; vondt i magen

2; dårlig hud,

3; unødvendige kilo. 

 

 

Jeg blir kvelt, dratt fra hverandre og spist levende av farmen, justin bieber, idioter på internett og vekkeklokker. Jeg hater dem alle. Dere skulle bare vist hvor mye jeg ønsker å grave dem ned alle sammen, justin bieber inkludert. Ikke det at jeg har så forbanna mye i mot han som person, det er mer maset rundt han som irriterer meg, og de helsikens beliberne som ødelegger verden. De er også fult med på å ødelegge livet mitt på nettet, og derav en del av idioter på internett. (snakker generelt om den gale, hysteriske "jeg ville skjært av meg hodet med motorsag for en diamond circle bilett" typen).

 

Hvor lavt vil vi synke før vi når bånn. 

 

 

Over og ut. Snakker neste måned. (kanskje før.) 

 

(5) Skriv en kommentar

Det er dette jeg drømmer om

  03.10.2012  21:05     Dagbok

Hva drømmer du om, Tora?

Dette. Jeg drømmer om å være 20, bo i Oslo og jobbe. Ta trikken hver dag, spise på kafe og ha vinduer som er så høyt oppe i leiligheten min at det er skummelt å se ned. Jeg drømmer om å ha en Deli på hvert gatehjørne, og en mann å gå turer i en Oslopark med. Og akkurat nå, så vil jeg ha en adgangskort til Aftenposten med bildet av meg på. 

 

Jeg bruker høstferien min på Aftenposten. Henter kaffe og sånt da vet dere. Også tar jeg bilder, og redigerer dem. Jeg kan egentlig kalle med selv en utplasert fotograf. Og det er nesten på kanten til å være for kult. Jeg tar tog, bor halvveis i Oslo, og halvveis hjemme i Drammen for en uke. Jeg sitter med en halv fot inne i norges største avis, og har nummeret til et titalls folk som faktisk jobber der på telefonen. 

 

Beste freakin ferien noen gang. 

 

(5) Skriv en kommentar

Tiden flyr

  01.10.2012  09:12     Dagbok
Jeanette 

 

Har ikke ord for hvor mye jeg liker høstferie. I stad fløy det en fugl inn vinduet mitt. Jeg har hengt 30-40 post it lapper på veggen. Jeg har fått med et surfebrett. I morgen skal jeg til Oslo. Nei, i dag skal jeg til Oslo. I morgen skal jeg til aftenposten å jobbe der igjen. Tiden flyr. Vi snakkes. 

(0) Skriv en kommentar