bloggen som fikk liv

  30.11.2011  13:12     Dagbok

Jeg har egenlig gjort mye bra på denne bloggen, jeg. 

 

Ikke spør meg hvorfor jeg er hjemme, og ikke på skolen. Det er en altfor lang historie for dette innlegget

 

Jeg sitter her og ser igjennom blidene mine, som så fint ligger i mappen "blogg". Av de 12 286 filene som ligger der inne, er kanksje 1000 av de brukelige. Jeg har tatt MANGE ubrukelige bilder de siste 3 årene! Men et par av de er faktisk ganske bra. Og et par av tekstene mine er nokså gode. Alt i alt er det faktisk noe bra på denne bloggen også. 
Så jeg vil ikke slutte. Blogg får av og til ut det beste i meg. Den dype, tenkende siden som ellers dukker opp rundt tentamenstider hvis jeg er heldig. Den delen av meg som ikke trenger alle greiene, så lenge jeg har et kamera og tannbørsten min. For den personen jeg er på bloggen min, den forsvinner i alt annet sånn ellers. Men jeg vil jo reise, jeg vil jo se alt. Derfor skal jeg skaffe meg toraeidsmoen.com, så får vi se hva som skjer.

(6) Skriv en kommentar

From the city where it always rains, talk'n BÆÆRGEN

  27.11.2011  04:30     Gjesteinnlegg

Hei igjen alle kjære søte leserne til Tora! Her kommer enda et gjeste innlegg fra meg etter stor suksess fra forrige gang jeg gjesteblogget for henne. Burde kanskje skaffe meg en egen blogg, eller ikke.

Som overskriftet sier befinner Tora seg i Bergen hjemme hos meg sammen med en haug andre seilere. Vi har seilt en regatta som heter juletreseilasen, der vi først seiler, så bader i basseng, spiser pizza, bowler og til slutt endte alle opp her hjemme. Dette bildet beskriver det fine været vi har hatt hele helgen: Slik startet en lang og slitsom helg for Magnus

Alle kom til Bergen fredag kveld og vi startet helgen med en rask hårklipp, resultatet ble utrolig nok helt OKVi sto på tidlig på lørdagen for å seile hele formiddagen og her er et lite bildedryss fra det


tittei, her er jeg


Martin


Tora liker boller


Vinneren Henrik! gratulerer

Dagens Outfit:


Juni: tørrdrakt, magic marine - vest, musto - lue og hals, usikkert

Celine: tørrdrakt, musto - vest, musto - hansker - henri lloyd - lue, usikkert

Tips: Lignene nisseluer kan kjøpes hos nille, finn din nærmeste nille her

 

Senere på dagen dro vi til slåtthaug for å bade, spise pizza og ha premieutdeling


Juni og megVi fikk caps med lys, wohoo!

Etter å ha vært en stund på slåtthaug dro vi videre til Sandsli for å spille en runde med bowling før nesten alle dro hjem til meg. fineste

   Eric har hatt en stor utvikling iløpet av helgen

 

Julestemning med adventslys! God Jul alle sammen, kommer sikkert ikke til å blogge mer til dere før jul så vi tar det bare nå :))


Slik ente en lang og slitsom helg for Magnus

Håper alle har hatt en topp helg! Nå sitter jeg og Juni her å bogger, mens resten ligger å sover der de sovnet. Dette ble et veldig bildeinnlegg, men bilder er ofte gøyere enn tekst! 

Takk for oss!

Vi vil og ønske Tora masse god bedring, vi elsker deg <3-Juni og Celine

Hvordan har din helg vært?

(4) Skriv en kommentar

we(hjerte)it

  24.11.2011  22:38     Dagbok

Siden jeg fikk med iphone 4s (!!!!) i posten, har jeg fått helt hekta på å like bilder på weheartit! Jeg har alltid elsket den siden, men liksom aldri lagt med bruker eller noe sånt. Men nå trenger jeg followers altså! 

 

det er alltid kleint med få followers. ALLTID

 

Så lik med på we<3it dere! 

HER!!!

 

(0) Skriv en kommentar

Hehehee, kleint.

  20.11.2011  11:01     Fotografi

Heii! Jeg blogger ikke lenger mye på grunn av at jeg har ligget syk i 1 månde nå. Men jeg har liten tro på at jeg noen gang kommer til å blogge her igjen. Jeg føler jeg har vokst fra blogg.no og lightangel greia litt!

Men dere kan følge meg på instagram! Der oppdaterer jeg HELE tiden.

Follow toraeidsmoen!

Ellers kommer jeg tilbake når jeg får inspirasjon og lyst til å drive med dette igjen. Kanskje tumblr, blogger eller wordpress..

SeeUlater, god jul.

(4) Skriv en kommentar

Tp, Jean og TOr

  18.11.2011  19:02     Gjesteinnlegg

Heeey Toras kjære lesere! Nå er det Therese som blogger!!!!!!!!! Vi slappera i tors crib og de andre gamerrrrrr!!!!! Loner til tusen!!!!! :(

(0) Skriv en kommentar