nørdehatere.

  26.11.2012  18:13     Dagbok

1. #mandagsmonster

2. nynorsk kan byttes ut med kinesisk. Vi får sikkert mer bruk for kinestisk når alle de små menneskene med 34 i sko tar over verden uansett. 

3. vi har hundemat (lapskaus) til middag i dag. 

4. jeg fikk 6'er på engelsktentamen min. 

 

I dag ble jeg nesten spist opp av mandag igjen. Forbanna monster. I dag var, i tillegg til å være en mandag, en skikkelig dårlig dag også. Så jeg føler den bolla jeg sitter å stapper i meg nå mer en fortjent. Det samme går for julebrusen. Egentlig tenkte jeg at jeg ikke skulle drikke sånt før desember i år, men det kunne jeg jo egentlig bare glømme å gjennomføre. Julebrus lages for at vi skal tømme flaskene. 

 

Matvraket tok forresten ikke bare 1 bolle heller. Hun spiste resten av posen. 

 

Jeg fikk 6'er på engelsktentamen i min. Måtte bare nevne det igjen. Jeg er nemlig forbanna stolt av den.

 

"Du får jo bare 6'ere da tora. kom ikke som et sjokk akkurat" 

 

Det er ikke sånn at jeg bare får 6'ere da dere. Jeg jobber faktisk for dem (av og til). Det er mulig at det er lettere for meg å få bedre karakterer enn noen av dere andre, men 6'erne mine detter ikke akkurat ned i fanget på meg. Derfor er jeg stolt av engelsken min. Så ikke kom her hat på meg a, nørdehatere. 

 

Det er forresten ikke sånn at vi som vanligvis får 5/6 fortjener å bli slakta hvis vi sier vi ikke er fornøyd med 4. Det er faktisk ikke bra for meg å få 4. Jeg blir ikke fornøyd med det selv om du er strålende happy med 3'ern du fikk. Så ikke klag på at jeg klager. Det er da forskjell på folk. 

 Nå skal jeg gå å spise bikkjemat. Dette innlegget her kunne jeg egentlig spart meg for. God natt. 

 

 

EDIT: det er hashtag lamamandag i dag. Mandagens lama
 

(6) Skriv en kommentar

ditt tilbakestående juletre

  18.11.2012  15:21     Dagbok

I dag er det søndag kjære medmennesker. Søndag er sånt et fint ord. Etter min tidsregning er det søndagsmorgen enda også,  men det er visst ikke pappa helt enig i. 

 

"det er frokost. du kan ikke ligge å dra deg hele dagen du må komme deg opp å senge og ut i naturen. har du sett hvor fint vær det er eller?? hæhæhæhæ" hver helgemorgen klokka 9. pappa<3

 

Søndag er egentlig bare et annet ord for mandag i morra, og mandag er omtrent den verste dagen i året. Det finnes jo ingen ende på hvor mange mandager det er igjen heller. De slutter aldri. Som en maur som hopper opp og biter deg i ræva 52 ganger, før den blir større og biter deg 52 ganger til på samme sted. Og sånn forsetter mauren mandag og vokse helt til den ikke lenger bare biter deg i ræva, men spiser deg opp. Så blir du borte. Oppspist av mandager. 

 

 

Det hjelper ikke stort på smerten i ræva at alle slenger "holy shit it's monday tomorrow" dritt rundt overalt heller. Vær så snill å gi dere med det a. Etter søndag kommer mandag, uansett om vi vil eller ikke. Trenger ikke late som om dere er så jævla overraska hver uke. 

 jeg mener, hææ? 

 

 

Jeg ville heller sett bilder av lamaer hver søndagskveld jeg. Det ville fått meg i humør. Det finnes nemlig veldig lite som er morsommere enn lamaer. 

 

LAMA 101. 

 

 

På fredag var jeg i Drammen (by med en elv på østlandet) og så på twilight. Jeg har nemlig vært en twilightfan siden jeg var 12 og leste bøkene for første gang. Jeg var nemlig en sånn 12åring som leste bøker og sånt jeg. De finner du ikke mange av tror jeg. Hvis du samler alle jentene i alderen 12-14 som bor i Oslo på et sted. Så ber du de som eier et eller flere par med uggs å gå bort, så tar du de 10 jentene du står igjen med og tar bort halvparten, så finner du de som leser bøker frivillig. Jeg var en av dem. 

 

Filmen var bra den. Twilightsagaen sklir jo ikke akkurat inn under stor og viktig litteratur, men det er noe ved den likevel. I bunn og grunn tirst at det er over. Publikummet en film som Twilight tiltrekker seg er det derimot en helt annen sak. Det skulle ikke forundre meg om 90% av dem var mine elskede (sjuke i hue aldri gi dem en motorsag) belibers. Men det er jo greit nok det. Jeg har begynt å forstå at de er en del av samfunnet vårt, og fortjener oksygen og mat like mye som oss andre (de får dele den sammen maten som directioners får, blodpudding). Det større og mye mer viktige problemet å ta opp er hva de går med på beina nå for tiden. Uansett hvor jeg gikk på fredagen var den vandrende juletrær og diskokuler, overalt. Jeg begynner å tvile på menneskeheten. 

 

 

 

 

Hvis jeg ser noen med disse, antar jeg at de er fargeblinde eller tilbakestående. En vennine av meg har glitrende sølvgreier som faktisk er ganske så fine. Jeg ville aldri ha kledd dem, men hun gjør det. Men dette over her, er det virkelig INGEN som kan være på grensen til å kle engang. Dere ser ut som vandrende juletrær og diskokuler hele gjengen. Disko har ikke vært kult siden 70-tallet (er ikke så sikker på om det var kult da heller). Uggs i seg selv er jo heller ikke akkurat verdens fineste sko, men de er varme og digge, så dere har en unnskyldning som jeg skjønner jeg på. Men røde paljetter?? hæ.

 

Ønsker at vandrende juletrær tryner på isen i morra. 

 

Lama out. 

 

(6) Skriv en kommentar

JEAN

  16.11.2012  22:36     Dagbok

Hei kjære medmennesker. 

Gjesteinnlegg fra Sjølveste. Enjoy.


Har hatt hospitering på Sande VGS i går og i dag. Dette ble resultatet. Siden Tora var så utrolig snill og grei, og satte trynet mitt på en traktor vil jeg nå vise dere ett av mine fine Biff.

 (OBS! KAN VÆRE STERKE BILDER)

 

Neida! Du er meget vakker når du prøver! 

 Misunner utseende til sånne jenter. Dårlig gjort av Gud ikke ville at jeg skulle ha ett så fangende ansikt. 

 

 

Jaja. Livet består jo av oppturer og nedturer. 

 

En uforglemmelig dag i 09!

 Savnet etter barneskolen er stort, særlig nå som vi må gjøre disse vanskelige valgene om hva vi skal bli. Tror jeg trykt kan si at vi begynner å bli temmelig lei av lærere som nevner alt vi kan komme opp i til våren.Utrolig at alt har skjedd så utrolig fort. Du har blitt stor jente. Folk begynner å faktisk like deg. OG DU HAR BEGYNT PÅ HÅNDBALL! Må si jeg er temmelig stolt av deg ja!

 

 Må avslutte med å si at jeg fortsatt er veldig glad i deg kylling, og at du er en biff uten grenser.

 

Du er skrulling uten like, da. 

 

JEAN♥

(0) Skriv en kommentar

Du er jævla smart.

  12.11.2012  16:11     Dagbok

Uansett hvem du er, Nora. Jeg elsker deg.

 

"Kan jeg bare si hvor utrolig mye du minner meg om meg selv da jeg gikk i 10. Jeg tror faktisk jeg dør. Og uansett hvor kleint dette er så er det et par få ting som jeg ville fortalt 10. klasse nora hvis jeg kunne:

- å få over 5.6 i snitt kommer til å ta blod, svette og tårer ganger titusen. Men juni 2010 (2013 for deg) når du står der med vitnemålet i hånda, den beste på hele trinnet, da faller alt på plass og du skjønner at etter alt - så var det faktisk verdt det.

- med over 5.6 i snitt har du faktisk noe svart på hvitt: Du er jævla smart.

- Nedtur. Du begynner på videregående = mini identity crisis. Plutselig er du ikke den smarteste i klassen lenger. En liten ting likevel: ikke faen la noen fortelle deg at du ikke kan bli best.

- For deg er det realfag, for meg var det IB (international baccalaureate) eller "the Harvard of high school" som vi liker å kalle det.

- Videregående er de tre verste årene for oss med ambisjoner.

- Du vil snart lære at det finnes to forskjellige typer mennesker. De som setter jævla høye forventinger til seg selv og piner seg gjennom hver dag for å nå dem - og de som velger den enkle løsningen: allmenn og engelsklinja.

- Gjør leksene dine.

- Gi faen i gutter som har lavere karakterer enn deg. Du er bedre enn som så. (The ugly truth)

- Ta vare på alle de fine stundene. Om fire år er du utslitt, ødelagt og lei av alt (men lykkelig)

Sincerely,

En som vet."

 

 

Jeg har aldri skjønt hvorfor jeg blogger. Jeg er ikke en typisk blogger. Har aldri vært det heller. Men når jeg fikk denna kommentaren i går, skjønner jeg hvorfor jeg har brettet meg ut på nettet i 3 år. (herregud, 3 år.) Det var alt for å få en kommentar som denne. Jeg har fått kommentarer som har gjort et inntrykk før, men dette var det noe ved. Jeg elsker den. 

 

Jeg vet ikke hvem Nora er, bortsett fra at jeg har funnet ut at hun er 94. En jævlig kul 94 å. Men hun har klart å treffe så altfor bra med alt. Jeg trengte denne kommentaren, så takk nora, tusen takk. (hvis du leser detta da.) 

 

 
Ellers har jeg startet på håndball siden sist. Eller det vil si, jeg har vært på 1 trening. Jeg undervurderer situasjonen om jeg sier at folk var i sjokk. Det er nemlig ingen som tror jeg kan kaste en ball, eller være fysisk aktiv overhodet. GJETT HVEM SOM SKAL MOTBEVISE DET A. Det kan da ikke være så vanskelig. 

 

Jeg bare, kanskje jeg skal starte på håndball. 

 

Alle bare, 

 

"skal DU i en hall??? og gjøre noe annet enn å spise pølser???"

 "Du kan ikke løpe engang, tora." 

 

DET KAN JEG VEL. dere bare tuller. 

 Håndballtreningen gikk bra da. Følte meg nokså kul når jeg kom med bag og greier. Har alltid hatt lyst på en liten søt treningsbag med shorts (la oss kalle det truse for realitetens skyld) med en truse oppi. Vanligvis har jeg sånne bager jeg ikke klarer å bære selv fulle med seiltøy. (det er gjerne vått, og lukter høgg.) Sånn sett elsker jeg halliv allerede. 

 

(0) Skriv en kommentar

Påkjørt drittunge

  10.11.2012  20:12     Dagbok

TIl vanlig vil jeg gå så langt som å si at jeg er relativt glad og fornøyd. Det tror jeg de som møter meg til daglig (venner) også mener (spørs egentlig hvem du spør). Jeg gjør sånne ting som å smile for eksempel. Det er viktig for å få folk til å snakke med deg og skape overfladiske vennskap, det har jeg ihvertfall hørt. Og sånt er jo viktig. Overfladiske vennskap, altså.

 

Smil og vær glad hver dag som går, så skal du se hvor mange haters og drittsnakking du får.


 

Jeg veit ikke helt hva som er verst av å kjøre bil med lillebror (8), eller bli slept bak en kamel etter beina på tur i ørkenen i 40+. Det er nemlig sånn at lillbror, la oss kalle han Holgeir, det er nemlig sånn at Holgeir (8) ikke klarer å holde kjeft. Han lider nemlig av konstant munndiare, og nekter å la det gå mer enn et halvt minutt mellom hver gang han kommer med en lyd. Som en gutt på 8 har ikke akkurat Holgeir så mye interesant å komme med heller, og blir for det meste det største irritasjonsmomentet det går ann å få tak i. 

 
Holgeir er type vold er svaret i alle konflikter. Inkludert når jeg ber han holde kjeft, og truer med å kaste han ut vinduet av bilen så han ender opp som påkjørt drittunge på E18. 

 

Kan du være så snill og ikke åpne munnen? slag i trynet

Kan du være stille? slag i trynet. 

Kan du se til helvette og holde kjeft? Slag i trynet med påfølgende lugging. 

 

 

 

 

 

 

Hva en liten gutt på 8 er i stad til å gjøre med en ass. Det er jo helt sjukt hvor mye lyd og mas en sånn liten kropp kan lage. Man skulle vært enebarn. 

 

På bilturer med Holgeir kommer mitt sanne jeg frem. Det er ikke noe poeng eller noen som helst slags grunn for å smile det overfladiske "jeg liker å prate med deg du er et interessant menneske" smilet når jeg er med Holgeir. Eller i det hele tatt i nærheten av han. Derfor blir jeg sur, grinete og forbanna i stedet. Det fungerer på den måten at hvis noen snakker til meg, får de bank. (de blir truet med bank, jeg har aldri banket noen andre enn Holgeir, er for svak for sånt) 

 

  

Hater familietur i bilen. 

Hater at vi ikke har 7 seter. 

Hater at han lager masse lyd.

Hater at han ikke heter Holgeir (det hadde vært noe) 

 

Påkjørt drittunge på E18. 

 

 

(5) Skriv en kommentar

god natt selvrespekt

  03.11.2012  02:10     Dagbok

Denne skoleuka oppsummert i et bilde. 

 Jeg vet ikke helt hvordan det er med dere, men ukene mine går fort. Jeg klarer ikke bestemme meg om det er en god til eller dårlig ting. Sånn rent på kort sikt er det en veldig god ting siden jeg får helg fortere, men det betyr også at 10.klasse i seg selv kommer til å gå fort. Jeg veit ikke om jeg vil at 10. klasse skal gå fort. Det er jo tross alt det dramatiske sisteåret som vi maser sånn om. Kanskje vi bare skal gå i 10. for alltid. Jeg liker dette året så altfor godt. 

 

<3 for en gjeng! 

 

Personlig får jeg alltid røde øyner på bilder, så har gitt opp å redigere det bort på alt. Orker ikke. Dessuten synes jeg rødt er en fin farge på meg. Det er forresten fra i dag. Halloweenpartheey. Eller kanskje jeg også skal kalle det (hore)halloween som alle andre folk uten selvrespekt. Det er tøft at dere tar den helt ut altså, jeg digger det. Men vi trenger da ikke kalle det horeween selv om dere går med puppaputenfor kjolen. (selvirionien er på topp). Noe av det jeg har sett bilde av er faktisk så stygt at det er en krenkelse mot horene, bare så det er sagt. 

 Ellers kan jeg ikke danse. Så mens alle andre shaker herfra til månen, løfter jeg taket. Og jeg tror ikke engang det ser normalt ut når jeg gjør det. Min største drøm er å kunne danse. 

 

10. er best, horeween er en dårlig spøk og jeg trenger dansetimer. god natt. 

(3) Skriv en kommentar