Det finnes ingen gud

  03.12.2012  20:54     Dagbok

1. mattetentamen gikk rett vest. 

2. det er 14- ute i dag. 

3. det finnes ingen gud. 

 

 

1. Siden jeg dedikerte et helt innlegg til matte her om dagen, skal jeg ikke komme så veldig nærme inn på hvor utrolig dårlig det gikk i dag. Dårlig for meg altså, ikke nødvendigvis det som er dårlig for dere. Føler bare jeg må påpeke det litt ekstra, nørdehatere. Jeg skal prøve å ikke grine om jeg får 4 da dere. Men det kan jo hende tårene presser seg på.

 

Men nå er jeg ferdig! God jul a. 

 

 

Kødda. Når jeg tenker meg om må jeg vel dra meg opp fra badegulvet (det eneste varme stedet i huset) for å gjøre noe dritt denne uka og. Engelsk tror jeg. Går i surr. Det er alltid noe. Alltid. Gleder meg til jul jeg dere. Jeg trenger jul. 

 

2. DET FINNES INGEN GUD. For hvis det gjorde det ville det ikke ha vært 47 minus og isbjørnklima uttafor døra. Nå er ikke jeg troende fra før av, men om det faktisk finnes en gud gjør han en dårlig jobb for tiden. Snakker om å fryse ræva av seg da. Snart pakker jeg sammen huset mitt, senga og noen heldige folk sammen i en koffert og flytter til india. Der er det varmt har jeg hørt. 

 

"Slutt å klag det var mye kaldere i Oslo." 

 

Phf, hjelper ikke. Halve Oslo har Parajumper som de labber rundt i. De får ikke lov til å klage. 

  

Ellers er det jo mandag i dag. #lamamandag

  

Denne mandagen var faktisk ikke så ille. Til tross kulda og matte. Den fikk en sånn fin start når halvor sende meg melding på morran:Made my mandag. 

 

God jul 

(1) Skriv en kommentar

alle bare tuller med deg

  01.12.2012  21:56     Dagbok

"Det er 1. desember!!<333" 

 

nei, du kødder. Alle bare tuller med deg. 

 

 

I dag har det vært 1. desember overalt. Tenk om vi kunne feire 1. sebtember/ alle andre måneder på samme måte a. Da hadde det vært koselig å være nordmann. 

 

Siden det faktisk er 1. desember  i dag (wait, whaat) sitter jeg og drikker julebrus og spiser godteri. Jeg kunne unnskyldt meg med at det er snart jul og sånt og at det er lov, men det funker jævla dårlig når jeg spiser det hele tiden uansett. Men trenger vel ikke egentlig en unnskylding heller. Ekke min skyld at godteri er godt. (særlig på morran, da er det best.)

 

Hils på mine seile flickor. (de er de beste seile flickorna du får)

 


 

I  dag var jeg og seile flockorna i Oslo og så på 1. desember. Lys i trærne og sånt. Som de ekte vikingene vi er trosset vi kulda og gikk rundt i byen for å kjøpe oss julestemning. Min kom i form av et par noe jeans. Også så Amalie et par med helt in real life juletreuggs!! Det var like før jeg gikk etter hun som hadde de bare for å se det selv. De gjorde virkelig dagen. (like sthøgge med h i virkeligheten i følge amalie.) Det var en veldig koselig 1. desember i byen over alle byer i dag da dere. Det må sies. 

  

 

Ellers må jeg bare nevne at jeg har mattetentamen på mandag. på en mandag. Hva slags monster fra helvette setter en mattetentamen på en mandag? Lukter destroyed søndag på lang vei. Det er nemlig sånn at jeg satser på en 6'er i år. Det hadde smakt godt for nørdehaterne det. 

 

God kveld. God desember. God jul. 

 

Ha et fint liv 


 

 

 

 

 

 

 

(3) Skriv en kommentar