Game on, world.

  13.08.2012  19:58     Trening

Når jeg løper, løper jeg med Nike+ running app. Den funker som min personlige treningsmotivasjon, og trener. Den forteller meg hvor langt jeg har løpt, hvor fort og når det gikk best i løpet av turen. Det er noe med det å se utviklingen over tid som gir motivasjon. Og å slå tidligere rekorder. Det som også er kult med appen, er at du kan konkurere mot venner. LIKERDET.

 

Nå som jeg har kommet hjem fra sommerferie, har jeg tenk å sette opp en skikkelig plan. Den skal jeg selvfølgelig dele med dere når jeg for somlet meg til å lage den! Den siste uka har jeg trent mer enn jeg har gjort tilsammen i hele år. Føler meg så bra! Får et kick av å løpe.

 

 

596,317,887

 

This is not just a number.


 

THIS IS 278,908 JUMPS. THIS IS 811,758 MILES. THIS IS 2,003,758 PEOPLE. THIS IS 86 COUNTRIES AND 25,678 CITIES. THIS IS THE WORLD RECORD WE SET ON AUGUST 12. THIS IS OUR GREATNESS. THIS IS OUR NEW GOAL. GAME ON, WORLD.

 

I går var Nikes dag for å slå verdensrekord. Jeg løp en mil (!!!) for å være med, fordi jeg synes det er så gøy å kunne være en del av sånne ting. Også slo jeg ny pers da. Og ødela beinet mitt. heheh

 

 

Jeg tror jeg har overbelastet det. Gjør ihvertfall vondt å bare gå. Menmen! Idretskader er kulere enn andre skader. 

 

Nike+ running appen er for både iPhone og android, så det er bare å laste ned! Gratis er den å. Jeg <3 min ihvertfall. 

 

(4) Skriv en kommentar